Tandarts die me op afbetaling wil helpen, spoed

Author:
Frankster
Posted:
ma, 11/02/2009 - 15:42
Hallo...

Ik ben met grote spoed op zoek naar een tandarts die me aan een kunstgebit/implantaten wil helpen... in de regio Amsterdam...

Door verschillende tegenslagen (waaronder een hernia) loop ik op dit moment onverzekerd rond. Mijn gebit, dat al jaren een probleemkindje is, is nu echt in rap tempo achteruit aan het gaan. Zodanig dat het sollicitaties en sociaal leven grondig in de weg staat.

Ik heb nu wel werk, en heb dat nog anderhalf jaar, maar daarna moet ik verder en dat gaat zo niet.

Ik kan tot 100,- per maand investeren in mijn gebit, maar ik moet echt heel snel nu hulp hebben hierin. Elke maand voor 100,- iets laten doen is geen optie... er moet gewoon nu in 1x heel veel gebeuren, en het dan daarna afbetalen.

Andere problemen komen allemaal daarna, dit heeft echt grote spoed... Kan met goed fatsoen mn bek niet meer opentrekken bij mensen en wordt bijna met de dag depressiever hierdoor...

Welke tandarts wil/kan mij hier alsjeblieft mee helpen. Ik heb geen hele tand of kies meer in mn mond, en wat er nog wel is is nog maar net genoeg om uberhauot nog wat te zeggen bij mensen in de buurt.

Ik schaam me diep, voel me echt depressief en weet bij god niet meer hoe ik dit kan oplossen zonder hulp en iemand die me ook wil helpen...

Ben bereid overal over te praten en overal aan mee te werken, als ik hier maar uit kom...

Frank
vV

tip: indien een tandarts met Famed werkt is Famed bereid mee te werken aan betaling in termijnen. Mits de tijdsduur niet te lang is. En uiteraard niet kostenloos, het is toch een vorm van lenen.
Dit moet u met Famed regelen , niet met de tandarts, en dat kan pas geregeld wanneer een factuur is, omdat men aan dat nummer eea koppelt.

succes.
ma, 11/02/2009 - 15:55 Permalink
Spiegeltje

Door verschillende tegenslagen (...) loop ik op dit moment onverzekerd rond

U heeft toch wel een basiszorgverzekering? De basisverzekering vergoedt een groot deel van het volledige kunstgebit, ongeveer 75%; In bepaalde gevallen worden implantaten die nodig zijn voor verankering van een loszittend kunstgebit ook vergoed, bijna altijd betreft dit de onderkaak, er moet soms een eigen bijdrage van rond de 180 euro betaald worden.

Maar dit terzijde. Succes met het zoeken naar een tandarts die op afbetaling wil behandelen.
ma, 11/02/2009 - 16:02 Permalink
rixt

De basisverzekering vergoedt een groot deel van het volledige kunstgebit, ongeveer 75%
Dat is dan alleen het kunstgebit zelf. Het verwijderen van de tanden en kiezen moet dan nog wel zelf betaald worden: verdovingen, (gecompliceerde?) extracties, eventueel hechtmateriaal.
Alhoewel... als je het voor elkaar kunt krijgen dat het bij kaakchirurgie gedaan wordt...
ma, 11/02/2009 - 17:07 Permalink
Spiegeltje

Vanwege financien alleen extractie, not done, krijg je een tandarts als het goed is niet toe, staat gebit is leidend
Dat is zo natuurlijk, maar aan de andere kant:
Ik heb geen hele tand of kies meer in mn mond, en wat er nog wel is is nog maar net genoeg om uberhauot nog wat te zeggen bij mensen in de buurt.


Dat van die 125 euro per kaak klopt, info op tandarts.nl moet worden aangepast.
ma, 11/02/2009 - 18:09 Permalink