Tandarts in Almere

Author:
Knis
Posted:
di, 08/12/2008 - 22:12
Hoi,
Ik ben op zoek naar een goede tandarts in Almere. Ik heb een echt 'klusgebit'. Er is altijd wel iets mee; gaatjes, kroon, brug, afbrokkelend bot, teruggetrokken tandvlees, wkb's.

Ik zoek dus een vakkundige tandarts die zorgvuldig en met aandacht te werk gaat en verstand van zaken heeft. Hij kan zich een visie ontwikkelen voor mijn gebit op lange termijn en weet handig in te spelen op de mogelijkheden binnen het verzekeringspakket. Ik ben zo uitgebreid mogelijk verzekerd...

Ook nu heb ik een tandarts in Almere welke ongetwijfeld vakkundig is, maar er niet altijd helemaal met zijn hoofd bij lijkt te zijn. Daar ben ik dus niet bij gebaat. De kwaliteit blijft hier voor mij in gebreke.

Wie heeft een goede recensie van een tandarts in Almere?
Groet,
Richard
Spiegeltje

(...)
en weet handig in te spelen op de mogelijkheden binnen het verzekeringspakket. Ik ben zo uitgebreid mogelijk verzekerd...
(..)


Succes met het vinden van een geschikte tandarts, maar eigenlijk kun je van de tandarts niet verwachten dat ie daar zich uitgebreid mee bezig gaat houden, te meer omdat er zoveel verzekeringen zijn en het eigenlijk niets met het vak te maken heeft. Je kunt natuurlijk altijd wel om advies vragen.
wo, 08/20/2008 - 12:44 Permalink
scaredycat

eigenlijk kun je van de tandarts niet verwachten dat ie daar zich uitgebreid mee bezig gaat houden


IMHO hoeft een TA zich daar ook niet UITGEBREID mee bezig te houden, maar iets simpels
als het plannen van een behandeling zodat die binnen twee kalenderjaren valt en dus
WEL volledig vergoed wordt kan voor een patient al een enorm verschil maken.

Dat alles mag dan natuurlijk de kwaliteit van het werk niet benadelen,
maar valt m.i. wel onder een lange termijn visie...
wo, 08/20/2008 - 23:10 Permalink
vV

IMHO hoeft een TA zich daar ook niet UITGEBREID mee bezig te houden, maar iets simpels
als het plannen van een behandeling zodat die binnen twee kalenderjaren valt en dus
WEL volledig vergoed wordt kan voor een patient al een enorm verschil maken.
ehh ja, kan ik mij iets bij voorstellen, maar wie gaat al het uitzoekwerk doen?? een beetje afhankelijk van de soort verzekering kan er heel veel uitzoekwerk aan ten grondslag liggen. En ik ga als tandarts niet zeggen: u krijgt dit en dat vergoed, want als dat niet klopt vanwege kleine lettertjes of dergelijk of een wachttijd waar ik niets van weet, heb ik de ruzie met de patient die voor onverwachte kosten komt en het mij aanwrijft, want ik heb gezegd dat...
do, 08/21/2008 - 08:04 Permalink
Knis

Bedankt voor alle reacties tot dusver maar ik heb nog altijd geen goede tandarts gevonden. Veel tandartsen nemen geen nieuwe patienten meer aan. Andere willen dat je contant afrekent na een consult maar dat wordt mij te duur. De rekening moet naar de verzekering gestuurd kunnen worden.

Dus stel ik mijn vraag opnieuw:
Wie weet een vakkundige tandarts in Almere?

Groet,
Richard
do, 02/26/2009 - 10:04 Permalink
vV

De rekening moet naar de verzekering gestuurd kunnen worden.
nogal wat wensen dus.. Zoveel zijn er niet die dat doen.

Dat er direct afgerekend moet worden is vrij normaal hoor. En dat is voor u in ieder geval ook niet duurder dan de andere weg, het verschil is alleen dat bij kontante betaling u het moet voorschieten, en wanneer de tandarts het al dan niet via een intermediair bij de verzekering indient hij het eigenlijk aan u voorschiet, wat hem toch wel geld kost (en minder werk is voor de praktijk, dat wel).

Maar wanneer u een nota direct indient bij de verzekering heeft u normaal gesproken met een 2 weken de terugbetaling ontvangen, valt wel mee dus. Ik denk dat het wijs is te gaan voor een goede tandarts, is belangrijker dan iets als betalingsverkeer.
vr, 02/27/2009 - 10:08 Permalink