Specialistische angsttandarts gezocht omgeving Achterhoek

Author:
sterredag
Posted:
za, 10/29/2011 - 18:22
In Rotterdam was ik onder behandeling van een echte angsttandarts (dus niet een tandarts met specialisatie mensen die bang zijn voor een tandarts, maar eentje waarbij toestemming bij de ziekekostenverzekeraar gevraagd moet worden en die ook verstandelijk gehandicapten helpen en je een doorverwijzing nodig heb van je huisarts of "eigen" tandarts.)

Nu ben ik verhuist naar de Achterhoek, en daardoor is het nogal erg lastig om in Rotterdam naar die angsttandarts te gaan. Ik ben dus op zoek naar zo'n angsttandarts in de Achterhoek. Ik woon zelf in Didam. Wie weet er eentje?
Workie

CBT Fatima in Wehl.
Hoop voor de TS dat die daar snel terecht kan. Overigens krijgen de patienten daar hele goede begeleiding weet ik uit ervaring. En volgens mij zitten ze ook een aantal dagen van de week in het Slingeland ziekenhuis in Doetinchem. Er is daar overigens ook een psycholoog aanwezig die je eventueel van je angst kan afhelpen zodat je ook weer bij een reguliere tandarts terecht kan. Heb daar goede ervaringen mee aangezien mijn zus verstandelijk gehandicapt is en ik veel mensen ken die daar geholpen worden die nergens anders heen kunnen,daarnaast zijn ze heel kundig met angstpatiënten en nemen ze ook echt de tijd voor je.

Ook heb ik bij mijn vorige werkgever veel mooie bijzondere werkstukken voor ze gemaakt.
za, 10/29/2011 - 21:51 Permalink