Sanasmile

Author:
tanterie
Posted:
zo, 01/20/2008 - 12:15
Ik wil graag een tandarts dichterbij mijn huidige woning. In de buurt bevind zich een vestiging van Sanasmile. Op internet heb ik bekeken of zij patienten aannemen en er zijn geen wachtlijsten. Wat mij aanspreekt is dat zij samenwerken met een mondhygienist, dat is bij mijn huidige tandarts niet het geval.

Heeft iemand ervaring met Sanasmile?? Het gaat om vestiging Vlaardingen.

ps. Ik ben nogal huiverig om van tandarts te veranderen omdat je veel verhalen hoort dat er plotseling van alles mankeert aan het gebit volgens de "nieuwe" tandarts. Er moet dan ineens flink gesaneert worden, en aangezien ik niet bepaald fan ben van de tandarts... Maar goed, anderhalf uur reizen voor een tandartsbezoek is ook niet je-van-het...

Reacties inhoudelijk over de genoemde tandartspraktijk alleen via pb
hello jozefien

Gewoon even de naam Googelen! dan vind je genoeg :(
o.a. iets van Kassa :smt014 . Ik kan je geen naam van een tandarts geven, het beste is altijd om in jouw omgeving even te vragen waar de mensen heen gaan en of ze tevreden zijn!
Succes! :smt006
zo, 01/20/2008 - 12:38 Permalink
Spiegeltje

Wat mij aanspreekt is dat zij samenwerken met een mondhygienist, dat is bij mijn huidige tandarts niet het geval.


Welke voordelen heb je in je hoofd?

Als je naar een willekeurige (vrijgevestigde) mondhygieniste gaat komt de samenwerking, voor zover nodig, vanzelf tot stand. Je hebt daarvoor geen verwijzing nodig.

Elke tandarts kan overigens wel een mondhygieniste adviseren waar je naar toe kunt natuurlijk.
zo, 01/20/2008 - 21:37 Permalink
Spiegeltje

Communicatie tussen tandarts en mondhygienste is inderdaad wel handig, sterker nog: gewenst. Al of niet via een verwijsbrief of -kaart.

Veel mensen denken dat je alleen door de tandarts naar de mondhygieniste kan worden verwezen maar dat is al een tijd niet meer zo. Vandaar dat ik dit af en toe even meld.
ma, 01/21/2008 - 10:46 Permalink