op zoek naar goede tandarts in stad groningen

Author:
dineke1
Posted:
wo, 08/04/2010 - 10:59
Ik ben 30 jaar oud en op zoek naar een goede vriendelijke tandarts in de stad groningen ( of daarbij in de buurt). Ben al 8 jaar niet meer bij een Nederlandse tandarts geweest (tijdens verblijf in buitenland nog wel 2 jaar geleden bij tandarts in slovakije geweest). Nu besloten toch de knoop maar door te hakken omdat ik vermoed gaatjes te hebben in verstandskiezen en last heb van mn kaakgewricht ( subluxaties ivm hypermobiliteit).

Ik heb erg nare ervaringen met mijn vroegere tandarts en orthodontist, en zoek daarom een tandarts die om kan gaan met angstige patienten en bovendien ervaring heeft met kaakgewrichtsklachten.

Kan iemand mij adviseren. Alvast hartelijk dank!
Selah

Hi Dineke1,

Ik denk dat je het beste kunt vragen of je bij het UMCG terecht kunt.
Helaas ben ik zelf ook op zoek naar een tandarts in de stad Groningen waar ik samen met mijn zoon heen kan.
We hebben beiden last van paniek, maar bij mij is het een traumatische angst en bij mijn zoon onderdeel van zijn verstandelijke beperking.
Er zit op het UMCG namelijk een tandartspraktijk, maar voor meer informatie denk ik dat je het beste even kunt bellen met ze en je verhaal uitleggen en als ze geen goede plek zijn zou je kunnen vragen waar je wel terecht kan met deze problemen.
Hopelijk vindt je snel een goede plek.
Mocht je er een gevonden hebben, wil je me dan een berichtje sturen?
Dan heb ik een plek waar ik zelf mogelijk ook baat bij zou hebben.
zo, 08/08/2010 - 17:02 Permalink