Niet-luidruchtige tandarts gezocht - Midden Nederland

Author:
ErikvdW
Posted:
wo, 11/13/2013 - 10:38
Gisteren is een stuk van mijn kies afgebroken. Op dezelfde plek is dit twee keer eerder gebeurd, de laatste keer in september van dit jaar, vorige maand hersteld. Toen zei mijn eigen tandarts al dat er t.z.t. wellicht een kroon op moest komen. Ik neem aan dat dit moment nu gekomen is.

Vanwege Tinnitus heb ik een angst voor hard geluid en het lawaai vind ik het meest vervelende van een bezoek aan de tandarts. Ik veronderstel dat het plaatsen van een kroon tot relatief veel luidruchtig geboor zal leiden en daarom zou ik graag eens horen of er misschien een tandarts is die minder luidruchtige apparatuur gebruikt of op andere wijze rekening kan houden met mijn problemen. Ik kom uit Veenendaal maar als ik voor een stille tandarts een eind moet rijden, wat mij betreft geen probleem.

(Overigens moet ik elders in mijn mond nog een implantaat laten zetten voor een getrokken kies. Ook daarvoor zou ik graag gebruik maken van een stille tandarts/kaakchirurg, maar dat is iets voor een meer lange baan.)

Bij voorbaat dank.