met spoed tandarts omg overrijssel

Author:
kyra2
Posted:
za, 08/16/2008 - 19:19
hallo alemaal
ik wil jullie bedanken voor je tips mijn kinderen zijn onder behandeling bij de akma
en dat gaat goed
maar nu zitten wij zelf nog met het probleem dat we geen tandarts kunnen vinden
we hebben allebei heel erg kiespijn en ik kan geen geld missen voor de tandarts wij zijn inmiddels verhuisd opdat we ons huis uitgezet zijn wij zoeken nu in overrijssel een tandarts die ons helpen kan wij zijn er niet voor verzekerd en kunnen weinig missen opdat we maar 90 euro pw hebben en dat gaat ech op aan boodschappen
ik hoop dat jullie ons kunnen adviseren mvg kyra
rixt

Fijn dat jullie een goede oplossing voor de kinderen hebben gevonden.
Nu jullie zelf nog.
Een kruidnagel werkt inderdaad wonderbaarlijk goed bij kiespijn. Ik ben er ooit een heel weekend mee doorgekomen. Maar voor de komende jaren lijkt het me geen oplossing.
Welke regelingen kent de gemeente waar jullie nu wonen voor mensen met een minimum inkomen of minder met betrekking tot tandartskosten?
Ik denk dat het heel belangrijk is dat je dit goed weet zodat je daar maximaal gebruik van kunt maken. Kom je er alleen niet uit, misschien kan iemand van de SP (socialische partij) jullie erbij helpen.

Als je, in verband met echt erge pijn, denkt dat je toch op korte termijn naar een tandarts moet zou je eens contact op kunnen nemen met de volgende praktijk (gevonden op internet):
@@@@@@@
@@@@@@@
(ik stuur je een p.b. met adres en telefoonnummer).
Ook mensen die niet verzekerd zijn worden daar (alleen bij acute nood) geholpen.
Ze zijn gestart in april 2007 en werden in ieder geval het eerste jaar financieel gesteund voor de GG&GD. Maar ja, dat eerste jaar is nu wel al om.
Als je er terecht zou kunnen, dan moet je nog zien om in Utrecht te komen voor heel weinig of geen geld. Er zijn carpoolsites op internet en misschien kun je meerijden met een kennis (of een kennis van een kennis van een kennis).
In Rotterdam schijnt ook iets dergelijks te zijn, maar ja, dat is nog verder weg.

Veel sterkte en succes toegewenst!

Ik weet dat je niet om dit advies hebt gevraagd, en misschien is het helemaal niet nodig, maar toch geef ik het.
Als je heel weinig geld hebt voor dagelijkse voeding is het een extra uitdaging ervoor te zorgen dat dit ook gezonde voeding is. Er is zoveel goedkope ongezonde troep te koop. Maar er zijn ook veel gezonde dingen die toch goedkoop zijn. Het helpt om hier van te voren over na te denken en een lijstje van te maken.
Eet op vaste momenten en drink tussendoor water en thee zonder suiker, dat kost zogoed als niets.
Maak er een sport van een uitstekende poetsdicipline te hebben in jullie gezin.
Zo met voeding en poetsen omgaan laat je voelen dat je sterk bent.
di, 08/19/2008 - 10:37 Permalink
kyra2

hallo
helaas ik de tip van trix niks geworden
en ik weet dat kruidnagel helpt maar na 2 jaar ook nie echt meer
en ik wil even kwijt dat wij niet in de schuldsanering zitten door leningen en domme aankopen
maar door ons eigen bedrijf waarmee we zwaar zijn opgelicht dus ik weet best hoe het voor een tandarts is als je niet betaald krijgt
maar daarmee is ons probleem niet opgelost dus hoop ik nog steeds dat er ergens een tandarts bestaat die ons helpen wil we kunnen alleen niet betalen maar mischien kunnen we in ruil voor tandheelkundige hulp aanbieden dat mijn man een trap of vloer legt hij heeft hier 14 jaar ervaring mee
di, 10/07/2008 - 09:48 Permalink