Binnenkort naar de tandarts? Gebruik de groene button "Vraag een afspraak aan" op de pagina van de tandartspraktijk op deze site waarmee u een afspraak wilt maken. Snel, makkelijk en zonder wachttijd, de tandarts belt u zo snel mogelijk.
Ik zoek tandarts waarbij je mag zitten ipv liggen. Zeeland. | Tandarts.nl
3 berichten / 0 nieuw
Ik zoek tandarts waarbij je mag zitten ipv liggen. Zeeland.
Gloria1971
Offline
Laatst gezien: 2 maanden 4 dagen geleden
Geregistreerd: 10/12/2016 - 21:15
door Gloria1971 zo, 03/08/2020 - 21:17
#1

Vroeger mocht je altijd zitten, las ik onlangs ergens. Verder was toen de behandeling enger, geloof ik. Zonder verdoving trekken, ed. Maar waar het mij dus om gaat: ik heb veel slijmvorming en liggend slikken met je mond open gaat nu eenmaal niet makkelijk. Natuurlijk wordt er afgezogen door de assistente, maar toch. Ik ervaar vooral angst (tegen paniek aan, wordt al erger) als het geen zin heeft m’n hand oo te steken, want de tandarts kan niet stoppen, nl tijdens het vullen, het drogen vd vulling met het lampje. Al dat gedoe ook in m’n mond, ik raak ervan in paniek. (Ook met oxazepam)
Vandaar dat ik me afvraag of er tandartsen zijn die -per uitzondering, anders krijgen ze natuurlijk rugklachten- nog patiënten laten zitten tijdens de behandeling.

Gezien het zeer ernstige
afbeelding van Lieneke
Lieneke
Offline
Laatst gezien: 2 dagen 7 uur geleden
Geregistreerd: 01/18/2003 - 01:00
door Lieneke ma, 03/09/2020 - 10:12

Gezien het zeer ernstige tekort aan tandartsen in Zeeland en wegens veel voorkomende rug- schouder en nekklachten bij tandartsen plus het verminderde zicht geef ik u weinig kans er eentje te vinden. Het lijkt me een stuk nuttiger als u aan de gang gaat met uw angst. Schakel bijvoorbeeld een psycholoog in. Het klinkt alsof u een angststoornis heeft. Laat u daaraan goed helpen en uw leven zal een stuk aangenamer zijn.

snap ik ook niet dat ze dat
Gijsss089
Offline
Laatst gezien: 2 maanden 2 weken geleden
Geregistreerd: 05/23/2018 - 19:07
door Gijsss089 di, 03/10/2020 - 14:10

snap ik ook niet dat ze dat niet doen. los van de dingen die je zegt, klopt ook de beet niet als je ligt, tandartsen focussen zich op de tanden en kiezen en kunnen dat erg goed en doen fantastische dingen, maar ze snappen niet dat de kaak geen dynamiek van thunderbirds heeft. ze zouden altijd met de patient zittend de beet moeten meten en raakvlakken. geen perfecte beet is vragen om problemen