Ik zoek tandarts waarbij je mag zitten ipv liggen. Zeeland.

Author:
Gloria1971
Posted:
zo, 03/08/2020 - 21:17
Vroeger mocht je altijd zitten, las ik onlangs ergens. Verder was toen de behandeling enger, geloof ik. Zonder verdoving trekken, ed. Maar waar het mij dus om gaat: ik heb veel slijmvorming en liggend slikken met je mond open gaat nu eenmaal niet makkelijk. Natuurlijk wordt er afgezogen door de assistente, maar toch. Ik ervaar vooral angst (tegen paniek aan, wordt al erger) als het geen zin heeft m’n hand oo te steken, want de tandarts kan niet stoppen, nl tijdens het vullen, het drogen vd vulling met het lampje. Al dat gedoe ook in m’n mond, ik raak ervan in paniek. (Ook met oxazepam)
Vandaar dat ik me afvraag of er tandartsen zijn die -per uitzondering, anders krijgen ze natuurlijk rugklachten- nog patiënten laten zitten tijdens de behandeling.
Lieneke

Gezien het zeer ernstige tekort aan tandartsen in Zeeland en wegens veel voorkomende rug- schouder en nekklachten bij tandartsen plus het verminderde zicht geef ik u weinig kans er eentje te vinden. Het lijkt me een stuk nuttiger als u aan de gang gaat met uw angst. Schakel bijvoorbeeld een psycholoog in. Het klinkt alsof u een angststoornis heeft. Laat u daaraan goed helpen en uw leven zal een stuk aangenamer zijn.
ma, 03/09/2020 - 10:12 Permalink
Gijsss089

snap ik ook niet dat ze dat niet doen. los van de dingen die je zegt, klopt ook de beet niet als je ligt, tandartsen focussen zich op de tanden en kiezen en kunnen dat erg goed en doen fantastische dingen, maar ze snappen niet dat de kaak geen dynamiek van thunderbirds heeft. ze zouden altijd met de patient zittend de beet moeten meten en raakvlakken. geen perfecte beet is vragen om problemen
di, 03/10/2020 - 14:10 Permalink