iemand ervaring met......

Author:
chanine
Posted:
do, 10/04/2007 - 21:43
hallo heeft iemand ervaring met de tandarts in de * verwijderd door beheer, gegevens zijn op te vragen via de pb van de topicstarter* in den haag...
tandarts *verwijderd door beheer, gegevens zijn op te vragen via de pb van de topicstarter* en dergelijke zitten hier.
wilde weten of iemand ervaring heeft met deze praktijk.
ben hier namelijk nieuw patient en moest een wortelkanaalbehandeling en me moeder moest een kies laten trekken allebei op de zelfde dag gedaan en daarna allebei gigantische napijn..
2 dgn aangekeken trokken het niet meer bonken kloppen huilen zelfs van de pijn en toen gebeld hun zeiden tot 2x toe is normaal is napijn...dat hoort gewoon.
nou heb ik wel ervaring met kiezen en pijn en napijn en ontstekingen en dit voelde niet goed zo ook bij mij moeder,
ik ben naar de huisarts gegaan had 38.7 meette ze en kreeg gelijk antibiotica amox 500 mg die me tandarts niet wou geven en het af wimpelde ditis normaal bel volgende week maar als het nog zo is...
mijn moeder kreeg ook van haar huisarts een keer ook toevallig amox 500 mg..
wij vinden dit beide raar en ik vroeg me af of er meer mensen zijn die deze ervaringen hebben...
of misschien zelfs bij deze praktijk//

ik moet aan komende woensdag me behandeling af;laten maken en schijt in me broek om het zomaar tezeggen de pijn is zwaar verminderd door de anti en brufen maar het rare gevoel in de hoektand blijft...ik durf bijna niet terug.
wat vinden jullie hier van...

liefs chanine :oops:
starsailor

moest een wortelkanaalbehandeling en me moeder moest een kies laten trekken allebei op de zelfde dag gedaan en daarna allebei gigantische napijn..
2 dgn aangekeken trokken het niet meer bonken kloppen huilen zelfs van de pijn en toen gebeld hun zeiden tot 2x toe is normaal is napijn...dat hoort gewoon.


nou, ik moet binnenkort een wkb en zo'n berichten stellen mij niet erg gerust, ik krijg er eerlijk gezegd nachtmerries van!
za, 10/06/2007 - 22:10 Permalink