goede tandarts in Amsterdam gezocht!!

Author:
jojonl
Posted:
wo, 06/03/2009 - 13:49
Hoi
Ik woon al een paar maanden in Amsterdam met mijn partner en we hebben momenteel geen tandarts. Ik komt uit Frankrijk en heb geen flauw idee waar ik een goede tandarts kan vinden. Maar volgens wat ik heb gehoord, zijn die hier meestal hardhandig... (o.a. mijn partner heeft heel slechte herinneringen van zijn tandarts)
Ik heb eigenlijk geen groot probleem met mijn tanden maar moet wel af en toe op controle met name nu tijdens mijn zwangerschap. Als het over mijn mond gaat ben ik heel gevoelig, en ben dus op zoek naar een "zachte" tandarts (ook aardig als het kan).

Ik dacht dus dat jullie misschien een goede praktijk kenden, bij voorkeur in de wijken Bos en Lommer, De Baarsjes of in de buurt (wat verder is ook niet erg).
Ik moet ook toegeven dat ik de voorkeur geef aan een vrouwelijke tandarts, maar nou ja dat is niet zo belangrijk.

Ik stel het ontzettend op prijs dat jullie wat tijd besteden om te antwoorden (via PB).
Saradejong

Hoi!

Ik zit zelf al sinds mijn geboorte bij tandartspraktijk * naam is verwijderd door beheer; check de regels. Naam kan opgevraagd worden via de pb*en ben er uitermate tevreden over! Helaas is de praktijk door zijn overlijden nu overgenomen door een andere (vrouwelijke) tandarts, maar ik ben nog steeds erg te spreken over de praktijk. Ontzettend netjes en iedereen is daar zo vriendelijk :)

Voor het maken van een afspraak krijg je vaak een e-mail waarmee je in het systeem kunt en zelf op een gewenste dag & tijd een afspraak inplannen, en de dag voor de afspraak krijg je een herinnerings-sms. Ook hebben ze altijd op dezelfde dag tijd voor je als je een spoedafspraak wil maken, dat vind ik zelf ook erg prettig!

Succes :)
wo, 07/29/2009 - 14:03 Permalink