Goede cosmetische tandarts België?

Author:
cinnamongirl
Posted:
ma, 01/04/2010 - 21:58
Hallo,


Ik ben op zoek naar een goede tandarts die een aantal zaken die bij mijn vorige tandarts een beetje op de lange baan zijn geschoven kan aanpakken. Mijn 'oude' tandarts was bv nogal een fan van amalgaamvullingen... en verder ook niet echt mee met nieuwere technieken. Geen slechte tandarts op zich dus, maar het kan beter...

Kortom : ik ben op zoek naar een goede cosmetische tandarts in België. Hij/zij mag van overal zijn, maar liefst regio Vlaams-Brabant of Limburg.

Belangrijkste criterium : voldoende ervaring hebben met adhesief composiet. Ik zou dus namelijk een aantal oude amalgaamvullingen willen laten vervangen. En omdat dat toch wel vrij ingrijpend is, wil ik graag dat het zo goed mogelijk gedaan wordt. Géén tandarts dus die nog met amalgaam komt aanzetten. Wél eentje die thuis is in de nieuwere composiettechnologieën.

Verder : ik heb geen 'grote' tandproblemen, dus geen behoefte aan kroon/brugwerk en dergelijke. Eventueel zou ik op termijn nog een beugel willen laten plaatsen, aangezien mijn ondertanden een beetje scheef staan. Dus als de tandarts in kwestie daar ook mee vertrouwd is, is dat mooi meegenomen.

Maar in de eerste plaats dus gewoon een degelijke tandarts, die mijn gebit cosmetisch onderhanden kan nemen.

Mijn gebit is me nogal dierbaar, dus ik heb een heilige schrik om bij een slechte tandarts terecht te komen... Alle ervaringen met Belgische tandartsen die zich specialiseren in cosmetische tandheelkunde zijn dus van harte welkom via PM!
:D
cinnamongirl

Nog geen reacties... wil er niemand de eerste zijn? :smt003

Bijkomende vraag : heeft er iemand ervaring met tandzorg via een universitair ziekenhuis in België?
Omdat ik aanneem dat ze daar ook op de hoogte zijn van de nieuwere technieken, en makkelijker duur/gespecialiseerd materiaal kunnen aankopen. En de behandelingstarieven dan misschien iets lager zijn, maar de behandeling net zo goed wordt uitgevoerd.

Ik zie dat het UZ in Gent blijkbaar nogal een uitgebreide afdeling heeft.
zo, 01/10/2010 - 16:15 Permalink