[Gezocht] Tandarts in Den Haag

Author:
Beta
Posted:
za, 01/02/2010 - 23:13
Hallo,

Ik ben al een tijdje niet bij de tandarts geweest. Dit omdat ik altijd met pijn en moeite naar de tandarts ging. En nooit echt op mijn gemak ben. Ik onderhoud mijn gebit goed maar ik moet een goede tandarts hebben. Ik ben verhuist en ben een beetje huiverig omdat ik nogal vervelende berichten hoor/lees over tandartsen in de omgeving van Den Haag.

Iemand die mij kan helpen?

Bedankt.
roy81

hallo
ik ben op zoek naar een tandarts die mij kan helpen ik loop al jaren met heel erg pijn me mond alles doet zeer eten drinken noem maar op laatste tijd ook erg veel last van oorsuizen nou ben ik erg bang voor de tandarts ik heb geen zin om iedere keer heen en weer te lopen en in de stress te gaan zitten maar ik weet dat er iets moet gebeuren nu want het is niet uit tehouden ben ik in het verleden bij een spoed tandarts geweest en die hebben wel iets gedaan maar niet veel ik ben op zoek naar iemand die heel simpel gezegt alles er uit trekt en daar een kunst gebit of inplantaten of wat dan ook er voor in de plaats doet want ik wordt er helemaal gek van zal ook gelijk melden dat ik geen tandarts verzekering heb dus als er iets gebeurt is alles contant ik hoop echt dat iemand mij hier mee kan helpen
za, 01/23/2010 - 14:14 Permalink
Krander

Ik kan je geen tandarts in Den Haag aanraden wel wil ik je waarschuwen voor de tandartspraktijk * naam verwijderd door beheer, overigens ben ikzelf van mening dat dit een uitstekende praktijk is!*.
Er werkt maar een tandarts de rest is mondhygiëne die ene tandarts heeft helemaal geen verstand van wat zij doet. Deze tandarts heeft mijn tanden verpest en ik ben gedwongen tot volgend jaar te wachten met pijnlijke tanden omdat mijn verzekering voor dit jaar al verbruikt is. Dit is echt ELLENDE!

Wat deze mensen vooral doen is dat ze eerst kijken wat voor verzekering je hebt en als je covered bent voor bijna alles beginnen ze geld te pompen alles wat ze in 1 bezoek kunnen afhandelen doen ze in 3-4 bezoeken.

Ik heb zoveel spijt dat ik niet nagevraagd had voordat ik me bij ze had ingeschreven. Daarom wil ik mensen vooral in deze crisis periode waarschuwen om niet naar deze praktijk te gaan en zorgvuldig een goede en betrouwbare tandarts met veel goede reviews te zoeken.

Succes met het zoeken!

TANDARTS *naam verwijderd door beheer; check de regels* KRIJGT EEN KOUDE DOUCHE!!!
zo, 04/25/2010 - 22:25 Permalink