Gespecialiseerde tandarts Rotterdam en omstreken

Author:
henkdevleet
Posted:
zo, 09/21/2008 - 16:38
Beste mensen,

Onlangs ben ik een half jaar in het buitenland verbleven. Tijdens deze periode heb ik meerdere behandelingen ondergaan bij een gespecialiseerde tandarts. Bij deze behandelingen is een abses onder een kies wegehaald. Hier had ik voor mijn vertrek ook al last van en dit is meerdere malen door mijn voormalige nederlandse tandarts niet succesvol behandeld.

Momenteel heb ik geen last meer van het abses. Hopelijk blijft het zo.

Nu terug in Nederland ben ik verhuisd naar Rotterdam. Ik ben op zoek naar een tandarts die het abses (dat overigens nog steeds aanwezig is) ook aan de buitenkant van de kies kan verwijderen en vervolgens van deze twee kiezen één kroon kan maken.

Het abses is tijdens mijn buitenlands verblijf niet van buitenaf verwijderd; dit zou de kiezen te instabiel maken, en de verzekering vegoed niets van kronen die in het buitenland geplaatst worden. Na het verwijderen van het abses aan de buitenkant dient op korte termijn een kroon geplaatst te worden zodat de stabiliteit gegarandeerd is.

Afgelopen week heb ik een tandarts in Rotterdam bezocht (ik geloof niet dat ik de naam mag vermelden). Na een kort gesprek en navraag over zijn behandelplannen was ik totaal niet onder de indruk. Het oogt mij ( als leek ) totaal niet professioneel. Toch heeft het behandelplan mijn een dikke 90 euro gekost.

Nu is mijn vraag aan u, wie is er bekend met tandartsen in Rotterdam? welke tandarts lijkt u het meest geschikt voor deze sumiere beschrijving van mijn probleem?

Graag uw reactie,