(Ervaringen met Dental Care Diemen?) Op zoek naar tandarts..

Author:
bange
Posted:
di, 08/12/2008 - 17:00
Beste allemaal,

Vanwege mijn angst ben ik al een jaar of 5 niet naar de tandarts geweest. Natuurlijk veel te lang gewacht en nu heb ik af en toe pijn in een kies. Ik weet dat ik nu moet gaan, maar ik moet eerst op zoek naar een goede tandarts.
Ik wil graag gebruik maken van lachgas en indien mogelijk geen verdoving, maar als het moet een verdoving die vooraf gaat aan een zalf, zodat ik de prik niet voel. Ik ben namelijk ook erg benauwd voor injecties..
Nou vond ik op deze site een tandarts in Diemen: Dental Care.
http://www.dcdiemen.nl/
Zij maken gebruik van lachgas.
Ik heb ze een e-mail gestuurd, maar helaas krijg ik hier een foutmelding op. Heel erg jammer, want ik heb ze een half jaar geleden ofzo (toen ik de grote stap ook wilde nemen), ook een e-mail gestuurd. Toen stuurde ik het via het formulier op de website, maar hier kreeg ik ook een foutmelding op.
Mijn vertrouwen in deze tandarts is dus afgenomen..

Kan iemand me overtuigen dat dit wel een goede tandarts betreft, of heeft iemand een tip voor een tandarts in het midden van het land (regio Utrecht, 't Gooi, A'dam, Amersfoort)?

>>>>MOD reactie en namen alleen per PB <<<<<

Ik wil er best een eindje voor rijden als ik met begrip geholpen wordt en mijn angst wellicht kan worden verminderd.

Ik hoop dat jullie kunnen helpen met jullie eigen ervaringen van tandartsen in mijn buurt, want ik moet heel binnenkort actie ondernemen..

Alvast ontzettend bedankt!