Den Haag Tandarts/Mondhygienist/Orthodontist ?

Author:
Tijgerke
Posted:
wo, 09/10/2014 - 01:36
Mijn vorige tandarts is een zeer stugge en autoritaire man en zijn praktijk is net als hij niet van deze tijd. Ik vond de sfeer daar altijd al akelig en toen ik ook nog eens zeer respectloos door hem werd behandeld besloot ik er te vertrekken.

Nu ben ik dus op zoek naar een nieuwe praktijk, tandarts en mondhygienist, maar eentje die wel van deze tijd is. Modern, kundig en een ontspannen sfeer en een beetje humor zou ik ook niet erg vinden. Omdat ik overweeg een beugel te nemen (onzichtbare of uitneembare) zou het helemaal top zijn als er ook een orthodontist is. Alles onder een dak lijkt me superhandig. Maar als iemand me een echt goede ortho die alleen ortho is kan aanbevelen hoor ik het ook graag,

In Den Haag dus. Liefst omgeving centrum, maar iets verder weg is ook niet erg.

Kan iemand me een praktijk aanbevelen? Stuur me dan aub een PB.

Alvast bedankt!
DePappa

Ik weet niet of je werkt, maar voor een orthodontist zou ik dan proberen te zoeken in de buurt van je werk. Je zult daar regelmatig (1x maand ofzo) naar toe moeten, en dat kan niet altijd aan het begin of eind van de dag. Dus dan is het makkelijker dat je even heen en weer gaat vanuit je werk, als dat mogelijk is.
Deze vergissing heb ik ook gemaakt, orthodontist in de buurt van mij thuis, maar dan loop je regelmatig te prutsen met het inpassen in je agenda. Moet nu regelmatig even 2x een half uur rijden voor een controle van een kwartier.
wo, 09/10/2014 - 08:43 Permalink