Biologische tandarts in Amsterdam

Author:
childofgod
Posted:
do, 08/20/2009 - 23:26
Hoi,

Ik ben op zoek naar een biologische tandarts in Amsterdam of in ieder geval een goeie tandartst die mij (en het HSP zijn) serieus neemt en hart heeft voor zijn/haar patienten.

Mijn vorige tandarts nam mij niet serieus toen ik haar vertelde dat ik last had van de witte vullingen in m'n kiezen en zei dat dit tussen mijn oren zat. Ik kon op een gegeven moment zelfs geen brood met korstjes eten zo'n pijn (soort zenuwpijn) deden die witte vullingen. Gek genoeg had een zus van mij die bij dezelfde tandartst zit maar waar ik zelf al meer dan 10 jaar geen contact mee had hetzelfde probleem en de tandarts deed het af alsof er iets niet goed was bij ons.

Omdat ik heel erg op mijn gevoel leef en mijn gevoel me vertelde dat ik die witte vullingen eruit moest laten halen heb ik dit uiteindelijk ook door mijn tandarts laten doen en alle witte vullingen in m'n kiezen weer laten vervangen en...de pijn was weg!!!

Dus als iemand mij kan helpen aan een biologische tandarts of tandarts die zijn patienten echt serieus neemt dan hoor ik graag van jullie.

Weet iemand ook of de behandelingen bij een biologische tandarts vergoed worden via Agis?

Groetjes Ivy