Ten einde raad

Author:
Ongelukkig
Posted:
do, 04/25/2013 - 16:22
Hallo,ik ben 44 jaar en kamp al meer dan 15 jaar met pijnen aan mijn gebit,buiten het feit dat ik mijn gebit ook jaren lang verwaarloost heb door angst jaren geleden de moed opgebracht om toch wat aan mijn gebit te laten doen.
Mijn ondertanden en boventanden zijn feitelijk nog ok maar ben ik niet tevreden over .
Alle kiezen zijn in het verleden al gevuld of op een andere manier behandeld en inmiddels mis ik er een stuk of 4 en beide hoektanden in mijn bovengebit.De helse pijnen elke dag,het eindeloos slikken van ibuprofen,de spanningen en het ongelukkig voelen hierdoor neemt ernstige vormen aan,ook de financiele positie en de kosten(bijna onbetaalbaar hebben mij nu doen overtuigen dat er nog maar een ding op zit,Alle tanden laten trekken en gaan voor een kunstgebit.
De afgelopen jaar meer dan 15 tandartsen bezocht met mijn wensen,maar niemand wil dat doen.
Triest dat men niet verder kijkt naar gevallen zoals ik,maar dat het vaak overkomt alsof het feitelijke probleem niet bestaat.
Ik geloof ook niet meer in andere behandelingen,kronen ,plaatjes bruggen enz enz,buiten de kosten die dus niet meer te betalen zijn al dan niet door de ziekenfonds en eigen bijdrage,zijn alle behandelingen en kosten tot nu toe niet toereikend geweest voor een goed en mooi gebid,het ophouden van de pijnen en een stuk geluk,zelfvertrouwen en lach.Triest dat kosten noch moeite gespaard nu mijn blik op het buitenland gericht moet worden tenzij er een nederlandse wonder nog bestaat.

Ik ken alle voordelen en nadelen van een kunstgebit.
Ik wil af van de dagelijkse pijnen.
Behandelingen aan betaande tanden en kiezen hebben niet/nooit geholpen aan de pijn.
Ik wil weer kunnen lachen en me trots voelen,zelfvertrouwen hebben met een mooi ogend gebit.
Eerdere onderzoeken naar de pijnen hebben geen resultaat gehad!
Angstklinieken willen er ook niet aan door tand ethiek.
Ergens moet het mogelijk zijn mij te kunnen laten behandelen zoals ik dat wens. :smt010
vV

Ik vind het wel een heel raar verhaal. Misschien dat die weerstand er is door gebrekkige communicatie? Hoewel het ook wel zo is dat er wellicht redenen zijn dat men ziet dat een prothese niet kan, maar ook dat zou dan gecommuniceert moeten worden.
vr, 04/26/2013 - 09:07 Permalink