Tandarts in Maastricht, of makkelijk vanuit Maastricht met OV bereikbaar, voor behandeling met lachgas

Author:
coasterfreak
Posted:
do, 04/21/2022 - 21:39
Hey,

Ik ben op zoek naar een tandarts die me een behandeling met lachgas kan geven, om de angst voor de behandeling tegen te gaan. Ik heb al een hoop gegoogled, maar veel websites zijn niet duidelijk over of de praktijk zo'n behandeling aanbiedt. Ik heb al een aantal praktijken gevonden, maar de meesen zitten in Noord Holland. Ik woon zelf in Maastricht, en kan niet met de auto rijden, dus zoek er liefst één die makkelijk met het OV te bereiken is vanuit Maastricht.

Ik meen te begrijpen dat het delen van namen en adressen op van tandartsen op het forum zelf wordt afgeraden, dus privéberichten zijn ook altijd welkom.
Tandarts_Richa…

Sorry maar ik ken ze ook niet. Maaaaar!!! vertrouwen in een behandelaar is belangrijker dan lachgas. Geef mij ,uw tandsarts het vertrouwen en ik zal het niet beschamen. Ik werk nu 40 jaar en heb nog nooit een client voor een lachgas behandeling hoeven doorsturen. Eigenlijk ook niet onder narcose. Soms hadden cliënten niet het vertrouwen in mij en zochten verder zoals u doet. Maar zoek beter naar een tandarts aan wie het vertrouwen kunt schenken. Leuk is het nooit maar zo erg ook niet. Er bestaat ook zoiets al een verdoving waardoor u niets, geen pijn, voelt. En voor de rest v uw leven zult u ook regelmatig, elke 6 maanden, voor een onderzoek moeten teruggaan. Dat kan niet altijd met een lachgas behandeling. Schenk ons het vertrouwen, wij zullen het niet beschamen. Vind een tandarts waar u het vertrouwen aan kunt schenken, zoek. En anders verder googelen.
vr, 04/22/2022 - 07:04 Permalink