word je eige tandarts boos als je goude tand laat zette?

Author:
Nansma
Posted:
di, 04/24/2007 - 11:11
beste tandarts.
Ik heb ene vraag, ik ga aanstaande zaterdag een goude tand zetten in Adam, en Mn moeder is tandtechnikus.
En zei zij dat als ik dat doe dat hij HEEL ERG boos word.....is dat echt zo???
Word je als tandarts zeinde boos op je patient als je zoiets doet?
Ik wil het heel graag.......maar bij Mn eigen tandarts ben ik VEEL duurder uit.
En jha ik ben ok wel eigenwijs want ik laat het tog wel doen hahahaha.
Maar ik ben dus bang dat ik niet meer naar hem toe durf....strax word ie wle heel erg boos.....HELP!!!!!
vV

tja de ene tandarts gaat daar anders mee om dan de andere. Waar ik altijd wel heel duidelijk in ben: problemen die hieruit voortkomen zijn ook echt het probleem van de patient... de tandarts kan straks lekker de rotzooi opruimen als het mis gaat ....
di, 04/24/2007 - 12:44 Permalink
Irfan

Pas op met goedkope gouden kroontjes. Een patiente van mij wilde er vanaf, toen ik het kroontje eraf haalde, was er zoveel van de voortand afgeboord, dat het er niet meer uitzag. Ze kon ook geen kroon betalen, uiteindelijk heb ik maar een nieuwe kroon van composiet op gemaakt.

Denk er dus eerst goed over na, want als je er over een paar jaar vanaf vanaf wilt, zit je met gebakken peren. En als je het toch doet, zorg er dan voor dat ze niks tot minimaal van je tand afslijpen.

Succes Irfan
di, 04/24/2007 - 13:43 Permalink
dj

Ey nansma ik ben geen tandarts maar gewoon een patiënt die daarbij al wel eea aan echte narigheid voorbij heb zien komen op dit forum.

Tattoos, piercings, het is niet mijn ding maar soms vind ik ze wel mooi (en dat is echt héél soms). Aan je tanden gaan slijpen, dat vind ik een ander ding. Tattoos zijn oppervlakkig (lichamelijk gezien) en piercings gaan meestal niet diep (haal je ze uit dan geneest het allemaal redelijk terug meestal. Let op meestal). Slijp aan een tand en het is weg en komt nooit meer terug. Slijp verkeerd aan een tand en je kunt mogelijk echt serieuze problemen tegemoet zien. Als het echt verkeerd gaat ben je 3000 euro verder en heb je een half jaar of meer een frame gedragen en dan nog heb je kans dat het voor niets was omdat het mislukt. Het kan nog erger dan dat natuurlijk. Snap je?

Kijk ik wil niet heel muf doen ofzo maar weet je, maar als je er echt dingen misgaan hiermee dan is dat gewoon niet fijn, echt niet.
wo, 04/25/2007 - 10:10 Permalink