Wonder

Author:
angeliquev
Posted:
di, 02/03/2015 - 16:11
Ik zit nu bij een nieuwe tandarts,vandaag eerste afspraak (dit in verband met de spalk die ik moet gaan krijgen) .. zij maakte 2 röntgenfoto's .. en wonderbaarlijk genoeg .. geen gaatjes ! Voor het eerst in 4 jaar dat ik geen gaatjes heb .. En dat vind ik opvallen .. toen ik nummer 37 nog had .. constant gaatjes .. 37 is eruit .. en bingo geen gaatjes meer .. lijkt net alsof nummer 37 de aanstichter was :o Weet niet of dat kan .. maar vind het toevallig ! Ok ik floss nu ook elke dag .. dat er misschien bij gerekend ..

Volgende week gaan ze een afdruk maken en 2 weken later kan ik weer langs komen (druk druk druk zijn ze) en dan pas weer in augustus !
vV

je hebt vandaag een afspraak, de volgende afspraak is volgende week, en dan voor plaatsen weer een week verder. Hele normale afspraken, enne: snel...bij mij zou je met een week of 3 -4 aan de beurt zijn voor de splint, tenzij je oproepbaar bent voor opvullen van uitgevallen afspraken door ziekte. Zo druk zijn ze niet hoor. En de technieker heeft ook even tijd nodig een goede splint te maken.
di, 02/03/2015 - 18:10 Permalink
vV

persoonlijk weet ik niet wat daar het voordeel van is, ophalen en brengen werk kost mijn technieker hooguit een half uur rijtijd. Ook bij spoedreparaties. Nu heeft niet iedere tandarts die luxe, maar een inpandige technieker is op twee momenten wellicht een voordeel:
voor bepalen kleur en eventueel ook model van kronen en prothesetanden, en voor reparaties. Voor de rest is het, wanneer de technieker op de loonlijst van de praktijk staat of deel uitmaakt van het bedrijf op zijn minst , mn financieel interessant voor de praktijkeigenaar (want tarieven tandtechniek zijn vrij)
wo, 02/04/2015 - 08:18 Permalink
angeliquev

Nou afdrukje gemaakt .. ze hebben ook blauw spul gespoten op mijn kiezen en mij 2 minuten mijn tanden op elkaar laten drukken .. en dat is ook naar de technieker (vergeten te vragen waarom). Zo vies was dat spul niet haha
di, 02/10/2015 - 15:59 Permalink
vV

dat is een beetregistratie. Niet helemaal zoals het eigenlijk het handigste is voor een splint, betekent waarschijnlijk veel inslijpwerk straks.
Maar ieder heeft zo zijn eigen techniek en methode, het eindresultaat telt uiteindelijk.
di, 02/10/2015 - 16:23 Permalink