Wie weet wat ik heb?

Author:
Anoniempje1981
Posted:
do, 01/28/2016 - 23:45
Hallo forumleden,

Ik kamp met een enorm vervelend probleem.
Vanaf 7 januari kan ik geen voedsel meer doorslikken. Uiteraard ben ik naar de huisarts gegaan die heeft me doorgestuurd naar de kno arts die kan niets vinden. Ik ben ook bij een logopedist geweest en dat werkt helaas ook niet. 15 februari kan ik pas terecht bij een maag, darm en lever specialist. Het komt echt vanuit mijn keel dus verwacht niet dat er iets wordt gevonden.

Nu is het zo dat ik een aantal keren een bult op mijn gehemelte heb gehad en heb geconstateerd dat er nu meerdere bulten achterin mijn mond zitten. Komt iemand dit bekend voor? zie foto. Kan dit misschien de oorzaak zijn? Verder tintelt het achterin mijn gehemelte vaak. Ik wil echt graag weten wat het is. Inmiddels 12 kilo lichter en ben alleen maar duizelig
Attach
Lieneke

Heb je pijn bij het slikken of krijg je het met je spieren niet voor elkaar? Of heb je het idee dat er iets in je keel zit wat de boel blokkeert? Ik de bultjes maar ik vind ze niet alarmerend. De verstandskies in je onderkaak zit wel op hele vreemde plek! En ziet er totaal niet gezond uit. Heb je daar geen last van (gehad)?
vr, 01/29/2016 - 13:33 Permalink
Anoniempje1981

Hoi Lieneke,

Bedankt voor je reactie.
Ik heb geen pijn bij het slikken het lukt gewoon niet. Het is net of er iets in mijn keel blokkeert waardoor ik de slikbeweging niet kan maken.

Mijn verstandskies ziet er inderdaad niet goed uit maar heb er gelukkig geen pijn aan.
Slechte ervaring met mijn tandarts gehad en ik moet ook echt een nieuwe tandarts zoeken maar moet je zeggen dat ik inmiddels een beetje bang ben voor de tandarts.
vr, 01/29/2016 - 15:08 Permalink