wauw 4 ms

Author:
dj
Posted:
vr, 12/09/2005 - 21:06
Ik zat net een pjoeterfoldertje (althans PDF) door te kijken en keek routinematig nog even naar de specs van een relatief dure 19" TFT... 4 ms! Theoretisch moet dat een fps van 125 kunnen doen! OK is dat snel genoeg of is dat snel genoeg? Nu beeldkwaliteit voor films dan maar?

Hahaha kheb nog een CRT.
prondel

hee braces, heb jij een forum modulator met een geschroefde tap? ik moet nog een hexagonale drijfbout aantrekken en heb alleen een multifunctionele stekkerstoppendoos. Dus dat gaat me deze eeuw niet lukken. Zo ja, zou het gewarpt hiernaar toe kunnen komen want ik zit met een interplanetair taalprobleem.

laa terrrrrrrrr

joors troelie

Peter
vr, 12/09/2005 - 22:34 Permalink
Lieneke

Nou, wegens een temporale exoderma kan ik je daar niet aan helpen maar misschien heb je wat aan yttium? Er zit wel wat zwilk omheen, maar ach dat maakt niet zo uit he?
vr, 12/09/2005 - 22:40 Permalink
dj

:roll: :roll: :lol:

pjoeter= computer
PDF = .PDF een "virtueel boekje" leesbaar met de "acrobat reader"
specs = specificaties
TFT = zo'n plat LCD beeldscherm
LCD = liquid crystal display
ms = milliseconde
fps = "frames per second" (of "first person shooter")

Kleine toelichting: TFT's zijn toffe monitoren maar ze hebben een aantal problemen: dode pixels, vaste resolutie (google er maar op) maar een groot probleem was totvoorkort dat ze traag waren. Dat betekent: testbeeld is ok, tekst ook, maar het moet niet gaan bewegen want dan zie je niks meer. Met 4 ms is dit weg. 125 fps is genoeg, gewoon genoeg (als het ook inderdaad wordt gehaald).

Nu een snelle TFT monitor die tegelijk wit en zwart kan weergeven. Totnutoe is het toch het een of het ander. Daarom heb ik nog CRT: een ouderwetse monitor. Trinitron Eizo 17"' kosten tientjes in euro's en dat geeft een beeeeeeld wow.
vr, 12/09/2005 - 22:55 Permalink
dj

Kweet niet maar hexagonale bouten zijn volgens mij ontopic want regulier implantaat. Mesostrukturele hexstrukturen trouwens ook. Offtopic is soms on in off.
vr, 12/09/2005 - 23:15 Permalink