waarom kom je op dit forum?

Author:
rixt
Posted:
zo, 08/09/2009 - 15:39
Er zijn hier veel mensen die eenmalig of af en toe een vraag stellen op dit forum. Daarnaast is er een groep mensen, waaronder ikzelf, die alle (of veel) van de berichten die hier geplaatst worden leest en daar af en toe of regelmatig op reageert. Ik ben erg benieuwd naar jullie motivatie daartoe. En wat levert het je op? Zouden jullie daar wat over willen vertellen?
panda2

Ook ik kijk regelmatig op het forum (bijna dagelijks) en ik lees ook veel van de berichten.
Ik lees vooral de Orthodontie vragen en natuurlijk de antwoorden. Dit doe ik omdat ik zelf een beugel heb en het leuk maar ook leerzaam vind om hier het een en ander over te weten te komen. Ook vind ik het fijn als ik andere kan helpen met een vraag of antwoord.

Een aantal onderwerpen hou ik ook echt in de gaten en heb ik melding van als er iets nieuws geschreven is en verder kijk ik altijd naar wat er die dag weer gevraagd is.

Groeten Jolanda
zo, 08/09/2009 - 17:16 Permalink
Romy32

Ik lees vooral de Orthodontie vragen en natuurlijk de antwoorden. Dit doe ik omdat ik zelf een beugel heb en het leuk maar ook leerzaam vind om hier het een en ander over te weten te komen.

Hier sluit ik me bij aan. De reden dat ik ooit op dit forum terecht ben gekomen, is omdat ik twijfelde over een beugel. Ik heb hier heel wat afgelezen, en ook zelf berichten geplaatst, voor ik uiteindelijk besloot het te doen. Nu ik 'm heb, vind ik het extra leuk om de berichten te lezen, omdat ik veel dingen natuurlijk herken.

En uiteraard moet de fotoreportage worden bijgehouden :smt003 .
zo, 08/09/2009 - 19:37 Permalink
Joy-joy

Hoi,
Eerst heb ik gewoon op het forum (en op internet) rondgekeken om wat meer te leren over tandheelkundige handelingen. Omdat ik jaren niet naar de tandarts geweest ben wegens angst en omdat mijn vorige tandartsen mij niks vertelden, merkte ik dat ik toch wel heel weinig wist. Nu ik wat meer weet, vind ik het ook wat makkelijker om weer naar de tandarts te gaan.
Verder vind ik het fijn om gewoon vrijblijvend vragen te kunnen stellen.
De verhalen en ook de foto-reportages :D zijn interessant en ik vind het nu ook wel leuk om mijn eigen ervaringen te delen en deze zo zelf te kunnen verwerken.

Groetjes Joy-joy
wo, 08/12/2009 - 20:44 Permalink
scaredycat

Ik ben hier dik 5 jaar geleden lid geworden op mijn
zoektocht naar een oplossing voor mijn angst.

Mede dankzij de steun en tips van mensen hier heb ik
toen aangedurfd me onder narcose te laten behandelen.

Ondertussen is de angst practisch weg en kom ik hier niet
meer zo heel veel, omdat het voor mezelf niet meer nodig is.

Maar ik probeer hier nog minstens eens per twee weken
ofzote komen en met mijn ervaringen anderen te
steunen zoals ik destijds ook steun heb gekregen.
vr, 08/21/2009 - 20:39 Permalink
anoniemangsthaasje

Ik kom hier sinds vandaag..
Ben jaaaren niet echt naar de tandarts geweest :oops: , wel vorig jaar een eerste consult [alleen kijken] en jaar daarvoor ook [bij een andere]..maar geen vervolg daarop :oops:
Heb in het verleden vragenlijst ingevuld van angsttandarts in Amsterdam [meer dan 10 jaar geleden..],maar nooit afspraak gemaakt..
Kortom..niet zo stoer..niet zo wijs :smt017 :smt018 :oops:

Omdat mn gebit steeds meer achteruit gaat,en ik ook niet durf te kussen/lachen/dichtbij iemand veel praten etcetera..wil ik toch echt weer heel graag aan de slag met/tegen mn angst..
Zodoende op dit forum beland vandaag [terwijl ik zocht naar tel.nr CBT Zwolle]
[Dit inmiddels gebeld,moet morgen huisarts bellen voor doorverwijzing]
di, 08/25/2009 - 15:40 Permalink
rixt

Welkom op dit forum!
Je vindt er vast veel zeer bruikbare informatie en emotionele steun.
Wat fijn voor je dat je er nu aan toe bent om echt aan de slag te gaan met je angst en fantastisch dat je vandaag al meteen stappen hebt ondernomen!

Heel veel succes!
di, 08/25/2009 - 19:16 Permalink