verzekering

Author:
menora
Posted:
wo, 01/05/2005 - 09:51
hoi iedereen,
ik schaam me kapot :oops: , maar ik ben al heeeeel lang niet bij de tandarts geweest, en nu moet ik er echt heen, want het doet zo.n auw! :cry: Ik heb denk ik aleen een heel groot probleem, ik ben daar niet voor verzekerd, wat moet ik nu? kan ik dan wel gewoon naar de tandart? maar dat alle kosten voor mij zijn? of moet ik me snel laten verzekeren ervoor? ik denk alleen niet dat ze daar in trappen.

ik was ooit bang voor de tandarts, maar deze pijn is hels, en zonder de tandarts gaat ie ook niet meer weg, dat besef ik nu wel.

hopelijk heeft iemand antwoord voor mij.
groetjes menora
Moon

Je kan inderdaad naar de tandarts maar alle kosten zijn voor jou!
Niet voor de tandarts verzekerd zijn... ik ken het... als je niet gaat is een verzekering overbodig.. tot je dan weer wel naar de tandenmeneer moet omdat de pijnen hels zijn...
Je hoeft je niet te schamen... je bent zeker niet de eerste en zal ook zeker niet de laatst zijn! Het is zoals het is en schamen helpt je zeker niet. Proberen de situatie op de lossen helpt wel! Dus steek je tijd niet in langer schamen, maar je tijd in het oplossen van dit probleem, en dan hoef je je nergens meer voor te schamen en kan je trots zijn omdat je je probleem zo adequaat hebt aangepakt!

Voor je een verzekering werkelijk af kan sluiten, gaan er een aantal weken overheen... van het afsluiten van de polis tot het werkelijk ingaan van de polis... en meestal zit er een vragenlijstje bij over je gebit (bij mij tenminste wel) dus kan je alsnog niet ineens allerlei rekeningen gaan declareren... hoewel het natuurlijk altijd te proberen valt!

Als ik jou was zou ik nu als de gesmeerde bliksem een tandenmeneer zoeken die je van deze pijn af kan helpen, dan zo snel mogelijk een aanvullende tandartsverzekering afsluiten en dan in alle rust verder zien!

Sterkte
wo, 01/05/2005 - 11:11 Permalink