Verdoving die niet goed werkt

Author:
Lea_
Posted:
do, 09/21/2023 - 20:22
Beste,

Zoals de titel al zegt: verdoving in onderkaak werkt niet goed, bovenkaak wel. Het is het soort dat snel werkt, tandarts hoeft dus ik principe niet lang te wachten. Ik heb wel tandvleesontsteking, maar dan zou de verdoving in bovenkaak ook niet goed moeten werken, maar daar werkt hij dan wél weer goed.

Mijn vraag is als volgt:

Jaren geleden is er een kies bij mij getrokken, ook onderkaak, en dat ging toen wel goed. Het was een andere soort verdoving geloof ik en ik moest ook zeker 10 minuten wachten. (En toen had ik ook een ontsteking n mijn kies) Wat ik me herinner is dat het een zware verdoving was, want ik voelde mijn lijf zwaar worden. Mijn vraag is: hoe heet deze soort verdoving? Als ik hierachter kan komen, dan kan ik aan de tandarts vragen of hij/zij dat wil gebruiken de volgende keer.

En wat ik nog verder wil weten is:

- Verdooft Quiksleeper beter dan reguliere verdovingstechniek?

- En is laser behandeling bi parodontitis minder pijnlijk?

Het zou mij enorm helpen als u deze vragen kan beantwoorden.

Alvast bedankt.

Met vriendelijke groeten,

Lea
Tandarts_Richa…

Ik was er niet bij dus kan u helaas niet vertellen welk verdoving gebruikt werd. De verdoving tegenwoordig werkt meestal voldoende. Maar soms pakt het in de onderkaak niet goed. Dat is heel vervelend maar dan kan om de kies verdoofd worden, intraligamentair.
Volgens Quicksleeper zijn er duidelijk voordelen. Maar een goed gelegde verdoving werkt goed.
Een laser behandeling schijnt niet pijnlijk te zijn. Zelf nog nooit gebruikt.
vr, 09/22/2023 - 00:04 Permalink