Verbetering tandarts verzekeringen voorpagina

Author:
NogIemand
Posted:
za, 01/07/2012 - 21:46
http://www.tandarts.nl/tarieven-verzekering/tarieven/tandartstarieven_e…

ONVZ

ONVZ heeft vier verschillende tandartsverzekeringen: Tandfit A, B,C en D. De verzekering stelt geen eigen prijzen vast maar vergoeden een percentage tot een maximum per jaar. De vergoeding is wel exlusief orthodontie en het bleken van tanden. Tandfit A vergoedt 75% van de gemaakte kosten tot maximaal €250. Tandfit B en C vergoeden 100% van de controles en preventieve zorg (gebitsreiniging, fluoride en kleine röntgenfoto's) en 75% van de overige algemene behandelingen tot respectievelijk €750 en €1500. Tandfit D vergoedt 100% tot een maximum van €1500. Er is nauwelijsk prijsverschil tussen Tandfit D en C zodat je logischerwijs sneller voor D zult kiezen. Het ontbreken voor vergoeding van orthodontie is een minpuntje voor deze verder zeer goede en transparante verzekeringen.


Het gaat om het vet gemaakte gedeelte. Om Tandfit D te kunnen selecteren meldt de website van ONVZ mij dit:
Tandfit Module D is alleen mogelijk in combinatie met de aanvullende verzekering Vrije Keuze Topfit. Vrije Keuze Topfit €55,12 als aanvullende verzekering toevoegen en Tandfit Module D selecteren


Het prijsverschil is dus aanzienlijk te noemen. Vrije Keuze topfit is €17,39 duurder dan Vrije Keuze Optifit €37,73 en natuurlijk nog duurder dan goedkopere pakketten. Dan komt daarbij nog de €3,92 die Tandfit D duurder is dan Tandfit C. Ik hoop dat jullie hier iets mee kunnen ;).