Binnenkort naar de tandarts? Gebruik de groene button "Vraag een afspraak aan" op de pagina van de tandartspraktijk op deze site waarmee u een afspraak wilt maken. Snel, makkelijk en zonder wachttijd, de tandarts belt u zo snel mogelijk.
Vacature: Parttime docent Tandheelkunde bij Vrije Universiteit Amsterdam | Tandarts.nl
1 post / 0 nieuw
Vacature: Parttime docent Tandheelkunde bij Vrije Universiteit Amsterdam
JonHart
Offline
Laatst gezien: 1 maand 3 dagen geleden
Geregistreerd: 07/13/2020 - 09:20
door JonHart ma, 07/13/2020 - 09:29
#1

Ben jij een ervaren Tandarts met passie voor het vak en lijkt het je leuk om jouw kennis en kunde in te zetten binnen het tandheelkundig onderwijs? Binnen een organisatie die tot de absolute wereldwijde top van onderzoeksinstituten behoort? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Locatie: AMSTERDAM
FTE: 0,4 - 0,8

Functieomschrijving
De afdeling Mondgezondheidswetenschappen van het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam (ACTA), sectie Integrale Tandheelkunde, is op zoek naar meerdere enthousiaste parttime docenten. Als parttime docent draag je actief bij aan de toekomstbestendigheid van het tandarts vak door vakinhoudelijke begeleiding van studenten. Tegelijkertijd blijf je op hoogte van de laatste ontwikkelingen, werk je met de nieuwste technologie en vergroot je ook nog eens je netwerk.

Als parttime docent heb je veel contact met gemotiveerde studenten die de beste zorg willen verlenen. Met jouw ervaring vergroot je vakinhoudelijke kennis, én draag je bij aan de ontwikkeling en vorming van de toekomstige generatie tandartsen. Je bent vraagbaak, inspirator en rolmodel en dat vind je leuk. Een aanstelling als parttime docent betekent veel afwisseling, geen dag is hetzelfde. Je doet nieuwe didactische vaardigheden op die je kunt inzetten in de collegezaal, maar ook in de eigen praktijk. Verder werk je in een uitdagende academische omgeving met collega’s uit verschillende disciplines. Je blijft automatisch op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en je (internationale) netwerk krijgt een flinke boost.

ACTA heeft wereldwijd een uitstekende naam en reputatie als onderzoeksinstituut en scoorde ook dit jaar weer hoog in de internationale QS University Rankings by subject. ACTA streeft tevens naar hoogwaardig onderwijs en kan haar onderwijsambities alleen waarmaken met vaardige en ervaren docenten die hun kennis, kunde en liefde voor het vak willen overbrengen.

Jouw taken
In de 16 tot 32 uur die je voor ACTA werkt sta je 4-8 uren voor in de college zaal en verzorg je 12-24 uur praktijklessen aan masterstudenten.

• begeleiding en coachen van studenten in het preklinisch en klinisch onderwijs
• actieve participatie in de voorbereiding, uitvoering en evaluatie van het (pre-)klinisch onderwijs
• supervisie over patiënten zorgtaken van de studenten
• leiden en deelnemen aan patiëntenbesprekingen

Functie-eisen
Wij vragen van jou dat je:

• in het bezit bent van een tandarts diploma (BIG geregistreerd);
• beschikt over een Basiskwalificatie Onderwijs (BKO) of bereid bent deze te behalen
• beschikt over goede contactuele en klinische vaardigheden;
• affiniteit hebt met het onderwijs;
• bereid bent je te ontwikkelen in het onderwijs.
• ervaring in de eigen praktijk heeft de voorkeur

Wat bieden wij
Bij ACTA aan de slag gaan als docent betekent dat je:

• de mogelijkheid hebt tandheelkundige vakinhoudelijke cursussen te volgen via ACTA Quality Practice; hiertoe behoort onder andere het volgen van nascholingsdagen zoals thema en update-dagen en het volgen van e-learnings;
• de mogelijkheid hebt didactisch onderwijs te volgen en een Basis Kwalificatie Onderwijs te behalen wat ACTA zal faciliteren
• ruimte krijgt voor eigen ontwikkeling en doorgroei mogelijkheden binnen de functie van Tandarts Docent (naar functieprofiel Docent 1-4).

​​​​​​Daarnaast bieden wij een uitdagende functie bij een maatschappelijk betrokken organisatie. Het salaris bedraagt afhankelijk van opleiding en ervaring op voltijdse basis minimaal €2.790 en maximaal €4.402 (schaal 10) bruto per maand. Doorgroei is in de toekomst, bij gebleken ontwikkeling en geschiktheid, mogelijk tot een maximum van € 6.317 bruto per maand (schaal 13). De functie is ingedeeld volgens UFO-profiel: Docent 1-4 en staat open voor ten minste 0,4 fte.

De arbeidsovereenkomst wordt in eerste instantie aangegaan voor een periode van 1 jaar. Verlenging van de arbeidsovereenkomst behoort tot de mogelijkheden.

Daarnaast beschikt ACTA over aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden en regelingen die een goede combinatie van werk en privé mogelijk maken, zoals:

• maximaal 41 vakantiedagen bij een voltijds dienstverband,
• 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering,
• ruime bijdrage aan ABP-pensioenregeling

Link: https://ex.cndarine.com/campaign/url/forward/5f711895cbc3

Attachment: