Tandarts instrumenten

Author:
khan
Posted:
do, 07/22/2010 - 15:03
Beste allen,

Ik kan sindskort aan hoog kwalitatieve tandarsinstrumenten komen voor lage tarieven.
Ik ben niet bekend in deze wereld en zou graag van jullie willen weten wat de beste manieren zijn om deze procucten te positioneren.

Hoe kom je zo een markt binnen? Waar zijn de openingen? Hoe kan ik mijn producten promoten?

Enige ideeen?

PS: ik ben niet uit om reclame te bedrijven, daarom geen bedrijfsnaam. Wil alleen informatie hebben van de mensen hier.
Spiegeltje

Enige ideeen

MArktplaats? Ebay? :D .

Ik vermoed dat Nederlandse tandartsen voor hun spullen bij gerenommeerde firma's te rade gaan en niet bij de eerste de beste nieuwe aanbieder, hoe bonafide ook, maar dat weet ik ook niet zeker. Ik zit namelijk zelf niet in dat wereldje moet u weten.

Misschien kunt u een mailinglist kopen bij de beroepsvereniging NMT/ANT (sommige beroepsverenigingen doen dit)? Anders gewoon praktijken opbellen en kijken of je langs mag komen.

Ik zeg maar wat, want ik denk dat er weinig reacties komen van tandartsen (zo'n zin stimuleert ze soms juist wel te reageren overigens). Even afwachten dus.
do, 07/22/2010 - 15:57 Permalink
Lieneke

Ik had een heel verhaal getyped maar het is verdwenen....

De meeste kleine bedrijfjes in instrumenten, sluiten zich aan bij grote leveranciers (dental depots) als Henry Schein, Hofmeester Dental en Dental Union. Henry Schein organiseert openhuisdagen waar u met een standje kunt staan. U kunt ook naar de Dental Expo gaan.

Het is normaal om als vertegenwoordiger langs de praktijken te trekken. Bel dan wel even van te voren en zorg dat u voorbeelden en onderzoeken bij u heeft.

U kunt ook naamsbekendheid krijgen door websites te sponsoren zoals dentalINFO.nl Uiteraard is het handig om zelf ook een website te hebben.
do, 07/22/2010 - 16:09 Permalink