taalvernieuwing

Author:
mecánico para …
Posted:
wo, 06/03/2009 - 19:24
Is een zelfbedachte term een term of niet. ik zou bijv. "get riel" introduceren in het spraakgebruik en omdat ik de eerste ben zegt een ander dat die term niet bestaat. Eigenlijk zou je alleen dode talen mogen spreken vanuit die optiek. sterker nog, ook daar zijn woorden ingebracht als polyspaston (hijskraan) die pas kwamen toen die was uitgevonden. de hijskraan dus.
mmmmmmm. als ik filosofisch dreig te worden en mijn fantasie de vrije loop laat zou dat voor de taal betekenen dat een dan verzonnen woord voor een ding ineens niet zou kunnen bestaan. en dus het ding ook niet, want naamloos blijven kan niet.

brrrr. je zal het meemaken in offtopic dat het een nontopic wordt en dan.........er niet is. wie modereert er dan nog? bah bah, dit wordt pijn leiden
:smt020
mecánico para …

waar heen. ........leidt de weg...........en is het wel een weg of gewoon een straatje? vragen vragen........van bont maken ze kragen. alleen nertsfokkers moeten het niet te bont maken. want dan krijg je weer vragen over kragen.
wo, 06/03/2009 - 21:29 Permalink
mecánico para …

Met een petje rijd ze naar het fletje en geeft het een zetje. ik zeg, wat let je? want dat red je. En als je zin hebt in een pretje........dan bel je de zus van Jeanetje........die heet Odetje. Maar pas op voor Fredje want da's de vriend van dat..
wo, 06/03/2009 - 22:00 Permalink