Binnenkort naar de tandarts? Gebruik de groene button "Vraag een afspraak aan" op de pagina van de tandartspraktijk op deze site waarmee u een afspraak wilt maken. Snel, makkelijk en zonder wachttijd, de tandarts belt u zo snel mogelijk.
Schippers van het padje??? | Tandarts.nl
2 berichten / 0 nieuw
Schippers van het padje???
Beugeldraagster
Offline
Laatst gezien: 3 jaar 2 maanden geleden
Geregistreerd: 07/10/2015 - 22:38
door Beugeldraagster do, 06/09/2016 - 07:40
#1

Schippers en haar plannen. Wat een slecht idee. Ik zie me al in de stoel liggen bij mijn mondhygieniste in haar eigen praktijk. Oeps het gaatje is dieper dan gedacht.... trek je jas maar aan, ga maar naar huis, bel maar naar de tandarts en kijk maar of de tandarts tijd heeft om het af te maken. Laat iedere specialist zijn eigen ding doen. Mijn tandarts boort, vult etc., ik ga naar de mondhygieniste om schoon te laten maken (en ondanks aandringen van mijn tandarts weiger ik om dit door een assistente te laten doen) en de assistente assisteert de tandarts. Resultaat: problemen goed onder controle en kerngezond tandvlees. Natuurlijk houd ik het thuis tot in de puntjes bij met tandenborstel en ragers, zoals de mondhygienist mij adviseert.

Ik ben het in principe wel
pricky
Offline
Laatst gezien: 4 jaar 3 maanden geleden
Geregistreerd: 02/09/2011 - 14:17
door pricky zo, 06/12/2016 - 15:54

Ik ben het in principe wel met u eens. Nu zal het in de praktijk denk ik niet zo'n vaart lopen. Om te kunnen boren/vullen zal een aardige investering moeten worden gedaan en het is maar de vraag of een vrijgevestigde Mondhygieniste dat kan en wil doen. In de praktijk zal het met name gebeuren door mondhygienisten die in dienst van een tandarts zijn. Deze is dus meestal "dichtbij". Het blijft echter een uiterst vreemde zaak, puur ingegeven op financiële gronden!