Scheve mond na tandartsbezoek.

Author:
Steph Eersels
Posted:
di, 07/27/2010 - 18:34
Zowat drie weken geleden bracht ik een bezoek aan de tandarts voor het verwijderen van wat tandsteen en het vullen van een gaatje...,
Na het bezoek stond mijn onderlip scheef hetgeen ik normaal vond vanwege de verdoving. Nu, drie weken later dus staat mijn onderlip nog steeds scheef hoewel de verdoving al lang is uitgewerkt. Ik vrees dat dit een blijvend letsel is en dat is geen aangename gedachte.
Heeft iemand een soortgelijke ervaring of wat meer uitleg over dit vervelende probleem?
vV

even overleggen met de tandarts. Kan zijn dat de zenuwbaan is aangeprikt bij de verdoving. Zenuwweefsel heelt erg langzaam, heb net afgelopen week een patient teruggezien waar dit ook gebeurt was, miste ook oa smaak. Heeft toch ruim 3 maanden geduurt tot het weer normaal was. Is helaas een "'normale"" complicatie, meestal niet blijvend. Maar de tandarts moet het wel even weten lijkt mij.
di, 07/27/2010 - 20:25 Permalink
Steph Eersels

Dank je voor deze informatie, een geruststellend gevoel dat het van voorbijgaande aard is, mijn tandarts is momenteel op vakantie dus ik ga even wachten om haar op de hoogte te stellen, ik ben verder wel tevreden over de behandeling. Fijn dat ik iets meer kwam te weten via dit forum.
wo, 07/28/2010 - 12:34 Permalink