Pijnstillers werken niet!

Author:
TheAnonymous
Posted:
ma, 09/10/2007 - 23:29
Ik heb sinds 3 dages pijnstillers genomen, gisteren had ik meerdere malen s'morgens paracetemol genomen en die werkten niet, daarna s'avonds een paracetemol en aleve genomen en had ik geen pijn meer.

Vandaag heb ik 2 Advil liquid-caps genomen, 3x Aleve s'morgens/s'middags en 1x s'avonds met een paracetemol genomen, en de pijn ging niet weg.

Het zijn allemaal 220mg tabletten/capsules, ze hebben echt een keer goed gewerkt, en daarna niet meer.

Hoe komt dat nou?
hello jozefien

morgenochtend maar heel vroeg de tandarts bellen dan kan hij er rekening mee houden dat hij de wkb start, lijkt me nodig! het is niet de bedoeling dat je dagenlang pillen gebruikt (die nu ook niet meer helpen) :smt005 . Aleve is Naproxen, doe er voorzichtig mee, je mag niet meer dan 660 mg per dag slikken! je kunt er vannacht wel Paracetamol bij slikken. wens je veel sterkte! morgen maar proberen van je klachten af te komen, dit is ook niet vol te houden. :smt006
ma, 09/10/2007 - 23:57 Permalink
TheAnonymous

Heb 2x Advil genomen, 3x Paracetemol, 3x Aleve (1x aleve + 1x paracetemol) en ik heb 3 pillen van mijn moeder gekregen, een rode pil die mij moe zou maken (ben niet moe nu) en 2 soort fruit-achtige snoepjes waarop ik kon kauwen.

Uur geleden Aleve en Paracetemol genomen en ik heb nog helemaal NIKS gemerkt, echt waar niet, pijn doet ongelovelijke pijn, alsof ik een WKB krijg zonder verdoving, zit al een paar uur met tranen in mijn ogen etc.

Ik bibber helemaal, misschien een teken van pijnstillers mixen? D;
di, 09/11/2007 - 00:02 Permalink
TheAnonymous

Beroerde nacht achter de rug, wel 5x van bed afgeweest om flesjes water bij te vullen omdat ik anders te erge pijn zou krijgen, moest constant recht-op zitten omdat anders de water met straaltjes uit mondhoeken zouden wegstromen, kussen beetje nat. :/

4 uur gaatje laten vullen, zal meteen zeggen over een WKB.
di, 09/11/2007 - 10:34 Permalink
hello jozefien

als je zo'n kiespijn hebt is het spoed! :smt005 voortaan meteen 's morgens om 8 u de praktijk bellen dan zetten ze je er tussen. nu moet je tot 4 u wachten, anders kon je misschien wel eerder. Gaatje laten vullen??? denk eerder eerst dit probleem oplossen. Voorzichtig met al die pijnstillers! veel sterkte! :smt006
di, 09/11/2007 - 11:38 Permalink
TheAnonymous

Gaatje moet gevuld worden omdat die boven mijn tand zit die een WKB moet hebben, door het constant spoelen met lauw-koud water is het wat gevoeliger geworden.

Ik heb absoluut geen zin om door nog zo'n ellendige nacht door te zitten, heb trouwens ook 1x gekotst van de ellendige hoofdpijn (pijn ging door mijn hele gezicht heen, heb de laatste dagen niet veel gegeten omdat al mijn tanden zeer doen)
di, 09/11/2007 - 15:25 Permalink
hermina

Misschien dat je ook wel gekotst hebt door de pijnstillers en het weinige eten. De combi die je gebruikt, is niet goed. Naproxen (Aleve dus) en ibuprofen (Advil) zijn beide "NSAID's", die moet je niet naast elkaar slikken. Je gaat zo over je maximale dosering NSAID's, naast andere bijwerkingen is dit vooral ook erg slecht voor je maag. Bij een van beide houden tot maximale dosering daarvan. Anders je tandarts of huisarts om advies vragen, niet zelf verder dokteren. Tandarts gewoon de oorzaak aan laten pakken!

P.S. Kijk eens hier, vooral naar het overzicht wat Irfan gaf:
http://www.tandarts.nl/phpBB/viewtopic.php?f=16&t=10381
di, 09/11/2007 - 15:44 Permalink
hermina

Dan beschrijf je het allemaal een beetje gecompliceerd :-? .
OK, dan ben je over je nek gegaan van de hoofdpijn, maar kijk nog steeds wel uit met wat je slikt. Want het blijven pijnstillers (dan bedoel ik ibuprofen en naproxen) waarbij het naast elkaar slikken geen nut heeft, een van beide, niet alletwee, geen meerwaarde!
Iig veel succes, denk dat de behandeling van de oorzaak (die vandaag is gestart zoals ik las) het meest op gaat leveren.
di, 09/11/2007 - 19:12 Permalink