Pijn bij het slikken en praten

Author:
Krijn
Posted:
di, 08/26/2008 - 22:36
Ik heb soms hevige pijn links in het gehemelte en links achter bij de tong ,bij het slikken,hoesten en praten,volgens mijn tandarts is het gebit in orde en moet de oorzaak van de pijn gezocht worden in een van de schedelzenuwen.
Op MRI-scan was niets te zien , ben nu een beetje ten einde raad is het misschien toch het gebit ?
Tandarts heeft twee foto's gemaakt van het onder en boven gebit waar ook niets op te zien is wat zou duiden op een ontsteking.
Iemand hier deze klacht ook ervaren?

Krijn
Jazmin

Ik heb afgelopen maandag mijn verstandskies linksonder eruit laten trekken bij de kaakchirurg. De eerste 2 dagen kon ik nog behoorlijk praten en viel de pijn mee. De 3e dag dat ik wakker werd kon ik mijn mond niet meer open krijgen, alsof mijn kaak op slot zit. Hij ging maar tot zo'n 2cm open. Ik ben nu op de 5e dag en de pijn neemt nog stds toe. Het is ondraaglijk. Ik kan niet slikken want de pijn is te heftig en heb een vreselijke oorpijn. Pijnstillers werken niet. Gisteren kreeg ik mijn mond nog tot 1cm open, nu is hij bijna dicht. Ik ben vandaag terug geweest naar de kaakchirurg en heb alleen een anti-biotica gekregen. Deze moet ik innemen voor het eten, maar ik krijg niks in m'n mond. Ik kan nauwelijks drinken, want het slikken doet ontzettend pijn. Gaat dit over? Overkomt mij dit alleen?
vr, 01/22/2010 - 13:51 Permalink