partiële frameprothese en kleefpasta

Author:
frame100
Posted:
do, 11/26/2009 - 11:14
Ik draag een partiële boven frameprothese -zonder verhemelteplaat- die i.v.m. extractie van een element nu volledig wordt vernieuwd. De tijdelijke oplossing (aanpassing van het oude frame) die enkele weken in beslag neemt zakt regelmatig naar beneden, dus een goede kleefpasta zou de oplossing zijn. Ik kocht fixodent poeder, maar dat is moeilijk te doseren; het spul stuift als talk alle kanten op. Ik kocht Ultradent pasta, maar dat spul moet je a.h.w. met een hamer uit de tube persen. Ook dat spul is in de spleet die het kaakbot omvat moeilijk te doseren. Zou er in de tijd dat we naar Mars vliegen en internetten via de gsm nou echt geen kleefpasta bestaan die als tandpasta gemakkelijk en netjes uit de tube vloeit. Op deze site site lees ik over het merk Kalox, maar daarover is op heel internet niets te vinden. Vastgekleefd aan de plank in het magazijn?? (grapje!). :cry:
tecla

ík gebruik voor bovenprothese ook die poeder (heette vroeger kukident)....erop doen...beetje water erbij...weer poeder..water erbij..en dan prothese de mond in en ff aandrukken.
Of je gebruikt de fixodent kleefpasta (heette vroeger kukident)..je zal het dan wel 'n paar keer opnieuw moeten aanbrengen..helemaal als je gegeten hebt. dezxe komt ook primsa uit de tube.....
Heb sinds 2007 'n prothese en bij mij kwamen deze beide als beste uit de bus...de rest was rommel....(nee heb geen aandelen!!) :lol:

suc6 en de groetjes
do, 11/26/2009 - 17:36 Permalink