Binnenkort naar de tandarts? Gebruik de groene button "Vraag een afspraak aan" op de pagina van de tandartspraktijk op deze site waarmee u een afspraak wilt maken. Snel, makkelijk en zonder wachttijd, de tandarts belt u zo snel mogelijk.
Over terugloop van tekst | Tandarts.nl
1 post / 0 nieuw
Over terugloop van tekst
dj
Offline
Laatst gezien: 8 jaar 2 maanden geleden
Geregistreerd: 03/25/2003 - 01:00
door dj do, 07/15/2004 - 08:48
#1

Het heeft onze voorkeur dat er op de forums gebruik wordt gemaakt van de volledige breedte van de tekstvensters. Deze manier van opmaken van tekst levert het minste problemen op als hij gelezen wordt door gebruikers met verschillende instellingen, browsers en tekstverwerkers. Om dat te bereiken moet het beginnen van steeds nieuwe regels worden vermeden. Punten om op te letten:

1 Als de gebruiker de tekst in het venster van het forum schrijft is het voldoende om bij het bereiken van het einde van een zin of regel niet op "enter" te drukken.

2 Een enkele gebruiker zal tekst in een tekstverwerker schrijven zoals, Word, Wordperfect, maar ook het op zich heel goed werkende Write/Wordpad dat in Windows wordt meegeleverd of zelfs Notepad. In de door Windows meegeleverde tekstverwerkers heet deze functie "terugloop" of "word wrap", te vinden onder opties. Het beste is dan "geen terugloop" o.i.d. te selecteren. Word en WordPerfect hebben ook dergelijke instellingen.