Oproep aan tandartsen: Mondverzorging kwartaal abonnement voor uw patiënten?

Author:
Ruby_Watson
Posted:
ma, 12/05/2022 - 15:22
Dag, mijn naam is Ruby en samen met mijn compagnon ben ik de mogelijkheden voor een kwartaal abonnement voor mondverzorging aan het onderzoeken.

Daarvoor zouden we graag van tandartsen een 5 tal vragen beantwoord krijgen, deze staan hier: https://forms.gle/Yx8AiKYZnda5JgZ67

Super bedankt! Met vriendelijke groet, Ruby en Maria
Ruby_Watson

Als antwoord op door Tandarts_Richa…

Dag Tandarts Richard, in het verleden zijn het vooral bedrijven geweest die direct aan de consument verkopen (B2C) en waarbij het ontzorgen op het boodschappen doen ligt. Wij willen de focus hebben op B2B2C, een samenwerking met de tandarts waarbij de tandarts precies aangeeft wat de consument zou moeten gebruiken. Dit advies wordt vervolgens door ons verwerkt en maken wij in orde voor de consument. Veranderd er iets of komt er iets bij dan wordt dit via de tandarts verwerkt in de (half) jaarlijkse controle. Zo ontzorgen wij in het boodschappen doen voor de consument, het exacte advies opvolgen van je tandarts (je weet zeker dat je de aanbevolen producten gebruikt) én de tandarts weet dat aan zijn/haar kant alles is gedaan om de patiënt volledig te faciliteren in de beste mondverzorging.
di, 12/06/2022 - 09:45 Permalink
Ruby_Watson

Dag Tandarts Richard, dank voor de tip. Helaas zie ik nergens waar ik mijn geplaatste bericht kan aanpassen naar kwartaal abonnement voor mondverzorging producten.
di, 12/06/2022 - 09:47 Permalink