Binnenkort naar de tandarts? Gebruik de groene button "Vraag een afspraak aan" op de pagina van de tandartspraktijk op deze site waarmee u een afspraak wilt maken. Snel, makkelijk en zonder wachttijd, de tandarts belt u zo snel mogelijk.
op TV! | Tandarts.nl
3 berichten / 0 nieuw
op TV!
dj
Offline
Laatst gezien: 8 jaar 2 maanden geleden
Geregistreerd: 03/25/2003 - 01:00
door dj zo, 07/25/2004 - 14:38
#1

Tandarts.nl was op tv! Kort maar toch. Het onderwerp is (nog een week ofzo) hier: http://www.novatv.nl/ te zien, als je de realplayer hebt.

De Realplayer is bv hier http://www.oldversion.com te downloaden. De oudere versies hebben ook hun voordelen. Edit: maar ik krijg het alleen goed te zien met die niewste versie.

Doeg,

Roxanne
Offline
Laatst gezien: 12 jaar 9 maanden geleden
Geregistreerd: 04/12/2004 - 02:00
door Roxanne zo, 07/25/2004 - 20:11
afbeelding van de digitale tandarts
de digitale tandarts
Offline
Laatst gezien: 3 jaar 4 maanden geleden
Geregistreerd: 09/06/2001 - 02:00
door de digitale tandarts zo, 07/25/2004 - 22:21

Is een leuk stukje tv geworden, waarin de tekortkomingen van ozontandzorg goed aanbod zijn gekomen.

Verontrustend om te zien dat er dus patienten zijn die naar hem toekomen omdat ze pijn bij zoet eten hebben, waarna hij een gaatje constateert/ diagnosticeert.

Nog verontrustender is het dat deze jongen het daarna ook niet meer nodig vond om naar een reguliere tandartspraktijk te gaan om zijn gebit te laten controleren!

Jammer dat niet duidelijk gezegd werd dat slechts een beperkt aantal plekken met tandbederf behandeld kunnen worden. Alleen de tandbederf op de ''vrije'' vlakken kan met het zuignapje bereikt worden, terwijl in mijn dagelijkse praktijk 80% van het tandbederf tussen de tanden en kiezen zit (approximaal) of zich onder/naast vullingen bevindt. Ik vraag me af hoe hij dat gaat aanpakken als hij patienten heeft die niet meer naar reguliere tandartsen gaan.

Ik kon helaas die ochtend niet voor de opname, maar mijn collega Michiel heeft het goed gedaan en de bijdrage van de andere sprekers waren ook zeer duidelijk.

Niet professioneel van de ozonman om zijn handschoen te laten scheuren, zijn mondkapje verkeerd aan te doen en een lege alcoholspuit te gebruiken. Ik zou dit niet als een reclamefilm beschouwen.

Het zou mij niets verbazen als de inspectie voor de gezondheidszorg deze praktijk op termijn laat sluiten.