onduidelijkheid na behalen diploma mondzorgkunde

Author:
sonya
Posted:
ma, 05/24/2010 - 19:43
Hallo,

Ik ben een 4ejaars mondzorgkunde student en studeer in juli bij Hogeschool Inholland af. wat alleen voor mij erg onduidelijk is hoe het verder gaat wanneer ik afgestudeerd ben. Ik weet namelijk niet of de opleiding automatisch aan de IB-groep zal doorgeven of dat ik het zelf moet gaan doen.
Ik heb van aantal mensen begrepen dat je het zelf moet doorgeven. heb contact opgezocht met de IB-groep alleen heb ik niet echt een duidelijke antwoord gekregen, heb nog es erbij gehoord dat er ook nooit doorgegeven is dat ik mijn MBO- diploma tandartsassistente behaald heb. dat moest ik namelijk zelf doorgeven :smt013 .. dus 2jaar MBO studie voor niks geweest. :smt010
weet iemand dus hoe et hele proces verloopt? moet ik zelf mijn diploma naar hun toesturen of doet het opleiding dat automatisch? moet ik verder nog iets doen wat van belang is zodat ik later geen problemen krijg?
:oops: :oops: bedankt.
hermina

.. dus 2jaar MBO studie voor niks geweest. :smt010
Die gegevens staan vast ergens geregistreerd en zijn dus opvraagbaar voor jou, gewoon de juiste instantie benaderen en alsnog op laten sturen of even ophalen. En wat je geleerd hebt is sowieso nooit voor niks.
Nog even afgezien van deze quote waarvan de registratie vast wel goed zal gaan, en mss iets meer betekent?
Ik ben een 4ejaars mondzorgkunde student en studeer in juli bij Hogeschool Inholland af.
Succes ermee!
do, 08/26/2010 - 19:21 Permalink