noodtandarts2

Author:
mmw
Posted:
wo, 11/22/2006 - 22:06
er is bij ons in de regio een noodtandarts voor het weekend is het dan normaal dat als je die tandarts belt dat je het hele weekend zijn voicemail krijgt?
mmw

Dienstdoende tandarts moet ten alle tijde bereikbaar zijn.
Spreek de voicemail in.

als je dat de hele dag al doet en er wordt niet op gereageerd dan wordt je daar behoorlijk moe van als je een hevige ontsteking hebt in je kaak
vr, 12/01/2006 - 18:32 Permalink
sweetgirl

Echt belachelijk dat je ze niet terugbellen of gewoon opnemen.
Ik zou maar een ander proberen, bij zo iemand wil je toch geeneens op de stoel liggen?
Sterkte mmw :(
vr, 12/01/2006 - 21:13 Permalink
vV

Het probleem bij spoedgevallen diensten is dat er zeer waarschijnlijk geen andere tandarts bereikbaar is!

In dit geval is een klacht indienen de enige optie. Uw eigen tandarts kan u in verbinding stellen met de tandartsen die in uw regio de dienst regelen. Die weten ook wie er op betreffende dagen ingeroosterd was. Een klacht indienen is de enige optie ben ik bang!

Zoals al gesteld: be la che lijk!!!

Een dienstdoende tandarts dient zich niet te verschuilen achter een voicemailbox!! Lekker als het een ongeluk of een forse nabloeding is! dan hangt hij / zij helemaal! (en terecht...)
za, 12/02/2006 - 11:06 Permalink
vV

Is een optie, maar dit werkt alleen wanneer de tandartsenspoeddienst ook werkt met de centrale doktersdienst...en dat is (nog) niet overal het geval..

Wellicht gewoon bij een tandarts die praktijk aan huis heeft aanbellen...niet sjiek, maar zij zijn uiteindelijk toch ook de dupe van een ""collega"" die de kantjes er af loopt...Want zoeen doet dit niet alleen die ene keer maar waarschijnlijk altijd.

Overigens: waarvoor werd naar de dienstdoende tandarts gebeld...en wat is precies ingesproken? oftewel omschrijf de aan de tandarts gestelde hulpvraag eens?
za, 12/02/2006 - 17:57 Permalink
mmw

Bel nog een keer naar de centrale doktersdienst aldaar en vraag het nummer van de dienst doende tandarts, krijg je weer het nummer van de tandarts die je al hebt, geef dan gelijk aan dat je die al de hele tijd belt en dat je hem/haar niet te pakken krijgt. Vaak hebben de dokterscentrales ook een privé nummer van de tandarts en kunnen zij hem/haar bellen en op het probleem wijzen.


het prive nummer werd ook niet opgenomen was ook doorgeschakeld naar het zelf de voice mail verhaaltje
di, 12/05/2006 - 21:20 Permalink
mmw

Al geruime tijd klachten,
en eigen tandarts?


wij hebben sinds twee weken een tandarts en mijn man heeft nu voor de tweede keer een anti biotica kuur dus we hopen dat het nu goed gaat we hebben de des betreffende tandarts gebeld op een gewone werkdag en hem het probleem voorgelegd maar we werden afgescheept met een of ander vaag verhaal onze eigen tandarts gaat er nu achteraan
di, 12/05/2006 - 21:23 Permalink
mecánico para …

niet bellen, schrijven! bellen is he-said-she-said achteraf. nee, vragen schriftelijk en antwoord termijn stellen. van mijn part een zelfgeadresseerde enveloppe erbij en hopla.
di, 12/05/2006 - 21:49 Permalink