mobieltjes

Author:
dj
Posted:
do, 06/16/2005 - 22:21
Ik las zojuist ergens dat het voor mondhygienisten (en dan vast ook wel voor tandartsen) een voorkomend probleem is dat mensen hun mobiel gaan lopen beantwoorden tijdens de behandeling :smt104. On-ge-lo-felijk.

Als ik nou een idee mag lanceren (en hee in principe mag dat): Geachte medepatienten, zet het ding bij dit soort zaken uit. Beantwoordt gewoon even niet. Echt niet. Have a heart.

Dank u.
joek

Mijn dochter van 13 was zo dom om haar mobiel aan te laten staan tijdens het happen.
Er kwam toen een sms-je binnen, waar ze van schrok. Hierdoor ging het happen helemaal mis. Ze is nu nog bang om te happen.
Maar aan de andere kant, haar mobiel doet ze altijd uit. :smt002
Groetjes,
Joke
vr, 06/17/2005 - 08:37 Permalink
minique

Bij ons hangt in de wachtkamer een bordje "vanaf dit punt mobieltje uit" o.i.d. Geen flauw idee of mensen zich eraan houden... Ik heb hem zelf 99 van 100 keer niet eens bij me... Alsof ik zin heb om in de wachtkamer nog even gezellig te gaan zitten bellen. Echt niet... :smt002

@Joke: jammer dat je dochter daardoor nu bang is voor het happen, maar ze heeft er gelukkig ook wel mee geleerd.

:smt006 Monique
vr, 06/17/2005 - 08:43 Permalink
Moon

Ik geef gelijk toe dat ik mijn mobieltje altijd aan heb staan als ik naar de tandarts ga. Bij de kaakmeneer kreeg ik ook een smsje van een vriendinnetje om me een hart onder de riem te steken...
MAAR... ik heb wel altijd het geluid uitstaan en zal hem niet antwoordden of een smsje lezen ofzo! Ik hoor hem alleen trillen.
(mijn tandarts moest er hartelijk om lachen hoor, dat ik alleen mijn mobieltje bij me had voor de "hulptroepen" )
vr, 06/17/2005 - 17:07 Permalink
carabelli

Ehhh...hij's bij mij ook een keer afgegaan terwijl ik net met rubberdam en al in mn bekkie in de stoel lag :oops: .

Normaal zet ik dat kreng altijd uit want ik heb het niet zo op mobieltjes, maar mijn tandarts kan er wel om lachen, 't schijnt dat er mensen zijn die met rubberdam en alles in positie hele gesprekken door dat lapje heen kunnen houden :o . Ik heb het maar niet geprobeerd, want mij lukt dat niet, en bovendien wil ik ook altijd zo snel mogelijk (dwz, het moet wel goed, maar niet door allerlei ongein langer duren dan nodig) die stoel uit :smt026 .

Maar ik heb weinig last van mobieltjes over t algemeen moet ik zeggen.
vr, 06/17/2005 - 20:16 Permalink
prondel

Mijn dochter van 13 was zo dom om haar mobiel aan te laten staan tijdens het happen.
Er kwam toen een sms-je binnen, waar ze van schrok. Hierdoor ging het happen helemaal mis. Ze is nu nog bang om te happen.
Maar aan de andere kant, haar mobiel doet ze altijd uit. :smt002
Groetjes,
Joke


Bang voor een SMSje is ze niet geworden?
vr, 06/17/2005 - 20:30 Permalink
prondel

Dat patienten hun mobieltje aan hebben staan, vind ik nog niet eens zo erg. Maar het beantwoorden van een telefoongesprek dat vind ik niet kunnen en sta ik dan ook niet toe. Als er dan een telefoontje gaat maken de patienten meerstal hun excuses `ow sorry ik ben hem vergeten uit te zetten`. Of ik zeg gelijk "laat maar bellen"


Gelijk heb je.
Ik kreeg een meisje in de stoel, gaat de telefoon in 10 minuten letterlijk 8 keer af, zij geirriteerd dat ze niet kon beantwoorden. Ik zeg later wie was het eigenlijk?(ALSOF HET ME ECHT ENE BAL INTERESSEERT)
Ja, mijn moeder..........die wist wel dat ik nu bij de tandarts was maar die wilde weten of ze al naar de Appie moest gaan omdat we daar hadden afgesproken.
Ik weer: sohee, dan moet je r nu maar effe gauw terugbellen.
Zij: nee hoor. ik maak eerst een afspraak...........en TRING!!
ja mam, ik sta nu bij de assistent een afspraak te maken, tot zo.
Ik weer, doe d'r nog even de groeten, ze is zo bezorg, dat is toch maar fijn he.
Zij: mam je krijgt de groeten van de tandarts.

Ik dacht echt, ik word gek

Peter
vr, 06/17/2005 - 20:36 Permalink