Miradent Nanosensitive tandpasta ervaring

Author:
beatrix
Posted:
vr, 02/26/2010 - 09:09
Heeft er iemand ervaring met deze tandpasta,schijnt ontzettend goed te zijn om wittere tanden te krijgen,om gevoelige tanden tegen te gaan en 't schijnt een nieuw laagje op je tanden te hechten..
Mijn vraag is dan ook,zijn er tandartsen die dit mensen adviseren..Of zijn er tandartsen die dit sterk af raden.
Mijn tandvlees is terug getrokken en 't tandsteen hecht zich aan de blootliggende tandhalzen,vandaar dat is ik product wil gaan gebruiken..
Vriendelijke groet Beatrix
Spiegeltje

Dit is een tandpasta voor gevoelige tandhalzen. Hier kun je meer lezen over tandpasta's in het algemeen en die voor gevoelige tandhalzen http://www.tandarts.nl/index.php?option=com_content&task=view&i…

Het is zo dat blootliggende tandhalzen veel minder glad zijn dan glazuur van de kroon.Hierdoor zet zich eerder plak af en is deze ook lastiger te verwijderen. U moet daardoor zorgvuldiger poetsen en ook extrta goed controleren of alle plak is verwijderd, bijvoorbeeld door af en toe plaque control tabletjes te gebruiken met een verklikkerkleurstof. Op mbasis daarvan kunt u uw poetstechniek bijsturen.

Of de tandpasta daadwerkelijk de tandhalzen gladder maakt waag ik te betwijfelen. Ik zou er maar niet op vertrouwen. De fabrikant claimt het remineralisatieproces te bevorderen. Zelfs als dat waar is krijg je daarmee nog geen gladde tandhalzen. Ik zou daarom alle aandacht richten op mondhygiene en eventueel fluoridebehandeling (in overleg met de mondhygieniste) tegen de grotere kans op caries op die plaats..
vr, 02/26/2010 - 10:08 Permalink