jeuk in de keel

Author:
Pieterfrans
Posted:
wo, 01/14/2015 - 21:34
Ik heb ongeveer zes jaar een volledig kunstgebit omdat het niet zo vast zit moet ik iedere dag lijm gebruiken en heb ik de indruk dat ik daardoor heel veel last heb van verschrikkelijke jeuk in mijn keel ik denk dat ik een klikgebit ga laten plaatsen is er iemand die dit ook heeft meegemaakt ?
vV

als er indicatie voor is, dus slechte retentie, is er wellicht een indicatie voor vergoeding uit de basisverzekering, moet wel uiteraard netjes beargumenteerd worden aangevraagd, met kosten begroting.
Ik kan mij voorstellen dat dit van de slecht passende prothese komt. Ik neem aan dat er wel maatregelen genomen zijn om te zorgen dat ie wel goed passend wordt, dus na plaatsing rebasingen en eventueel vervanging?
do, 01/15/2015 - 12:38 Permalink
liekehoogdorp

Hey!

Mijn schoonvader heeft ook een kunstgebit. Het komt denk ik door het niet goed schoonhouden van het kunstgebit. Daarvoor is een goed middel dat nog niet heel bekend is in Nederland. Namelijk Renew. Dat verwijdert onder andere: tabak, koffie, thee, kalk, tandsteen, wijn en plak. Het is zeer effectief, en het kunstgebit lijkt weer als nieuw! Het is te bestellen op tandonline.nl , hij is volgens mij in de aanbieding!

Succes!

Groetjes,

Lieke
vr, 06/12/2015 - 12:36 Permalink