hahaha songfestival

Author:
dj
Posted:
za, 05/20/2006 - 23:52
Finland gewonnen :smt044 .
femm

Ik heb er niet naar gekeken. Nederland deed toch al niet meer mee..

Volgens mij kunnen wij als Nederland ook beter stoppen. Het is elke keer weer een fiasco.
We hebben te weinig 'vrienden' in Europa volgens mij
zo, 05/21/2006 - 06:09 Permalink
de digitale tandarts

Ik ben in Chicago...voor mijn (mondeling) examen implantoloog..wat al moeliijker was dan ik dacht :roll: dus weinig treble mee gekregen!

Maar als je een winter bijna geen zonlicht hebt, dan is het terecht dat je een keer het songfestival wint ;)
zo, 05/21/2006 - 06:31 Permalink
dj

Succes dan maar DT!!!

Ik kijk dit altijd op de BBC, daar is het commentaar zo leuk... De Finse inzending daar valt niks meer over af te kraken, ik zeg niet dat het slecht is, maar daar negetief commentaar bij leveren is iig geen sport. Als die BBC commentator ermee ophoudt moeten ze eigenlijk die twee bejaarde heren van de muppetshow nemen vind ik.
zo, 05/21/2006 - 07:04 Permalink
Moon

songfestifal... de enige keer dat ik het gezien heb was een paar jaar geleden in Riga, maar dat had andere redenen dan het songfestifal ;)


@ digitale tandarts... Heel veel succes met je (mondelinge) examen! Hou ons op de hoogte!!! Je kan het! Je kan het! Je kan het!!!

http://www.swwg.nl/dbupload/succes.jpg
zo, 05/21/2006 - 09:56 Permalink
Lieneke

HUP JW!!!


En daar ging het brave imago van het songfestival...

Ik vond Litouwen (of hoe je dat schrijft) helemaal geweldig! Heerlijk! Finland kwam bij mij op de 2e plaats. 3e Rusland.
zo, 05/21/2006 - 10:54 Permalink
dj

Na

- Dana International (Viva la Diva),
- Ruslana (Wild Dances), wat de eerste keer nog meeviel maar het jaar daarna in de openingsact bereed ze een enorme gasbrander,

was dat brave imago al tanende. Tussen Servie en Montenegro was ruzie uitgebroken omdat het stemmen oneerlijk verliep, terwijl het daar nu juist om gaat bij het songvestival. Zou dat niet bij een "intergratiecursus" voor nieuwe EU staten moeten horen, de verplichting oude afleveringen te herhalen (met het BBC commentaar) en dan die tussenfilpjes gebruiken voor geschiedenis van Cyprus, IJsland etc, zodat de werkelijke achtergrond van het stemgedrag een beetje wordt toegelicht?

Jaja gedachten die het songfestival bij me losmaakt. Leuke tanden had een van die Finnen ook trouwens!
zo, 05/21/2006 - 19:54 Permalink