Gevolgen van uit de mond geslagen tanden:

Author:
Gretchen
Posted:
do, 01/27/2011 - 14:26
Heeeeee, bij mijn vriendin zijn door een paar vuistslagen haar ondertanden eruit geslagen en haar boven (kunst) gebit is gebroken, ze is 49 jaar en het lijkt net of haar onderkaak een beetje schuin naar binnen gekanteld is door de klappen.
Ze is nu op weg naar de 1e hulpdienst, maar weet iemand wat hier aan gedaan kan worden, ja een aanklacht indienen wegens mishandeling, maar dat bedoel ik nu dus niet.

Dus hoe gaan ze dit herstellen?
Gretchen

Hallo, haar dochter is met haar mee hoor en ik ben echt wel een goede vriendin die nu gewoon bezorgd is over wat er aan gedaan kan worden.
En het enige wat ik hoopte was hier iemand te vinden die er een antwoord op wist.
Er voor haar zijn dat doe ik wel, en ik vind het dan ook tragisch dat zoiets geinsinueerd wordt.

Maar dank je, ik dacht dat ik hier antwoorden kon krijgen i.p.v. kritiek.
do, 01/27/2011 - 14:51 Permalink
vV

laat dat maar even aan eerste hulp en kaakchirurg over. eerst onderzoek om te kunnen beoordelen wat er precies al dan niet gebroken is, op basis daarvan kan je pas bekijken wat er gedaan moet worden en wat ongeveer te verwachten is aan genezingstijd. Sterkte ermee (@alpifresh, even dimmen, vind in casu van een mishandeling jouw opmerking ondanks dat het misschien klopt niet echt een geweldige uiting van meedenken/hulp. Als het zo moet heb ik persoonlijk liever dat je je gewoon onthoudt van commentaar...)
do, 01/27/2011 - 15:54 Permalink