Gevolgen langdurige kiesontsteking???

Author:
michielkampi
Posted:
vr, 05/19/2006 - 11:59
Hallo,

Bij een vriendin van mij is een ruim half jaar geleden iets als Pfeiffer geconstateerd, niet helemaal hetzelfde virus, maar vrijwel. Zelfde symptomen ook. Na enige maanden rust is ze weer een aantal maanden veel gaan werken en sporten. Dat was te veel, te vroeg, want ze kreeg weer dezelfde klachten. Buikkrampen, pijnlijk vermoeide spieren, erg moe. De artsen kunnen echter niets meer vinden dat tot deze klachten leidt en zeggen dat ze van de eerdere ziekte eigenlijk genezen zou moeten zijn.
Iets wat mij ingevallen is, zijn langdurig ontstoken kiezen waar ze last van heeft. Ze heeft al zo'n twee jaar ontzettende last van haar kiezen (niet zeker hoe lang en/of hoe vaak ze ook onstoken zijn geweest), en lange tijd vond men geen oplossing daarvoor. Inmiddels wordt wel hard aan haar gebit gewerkt.
Mijn vraag is eigenlijk voornamelijk of het mogelijk is dat haar spier- en buikklachten enz. te maken hebben met de ontstoken kiezen? Wat doet een langdurige kiesontsteking met je lichaam?

Ik hoop dat ik snel iets van jullie lees, inmiddels is zij namelijk ten einde raad en ik leef volop met haar mee.

Met vriendelijke groet, Michiel
joek

Michiel, een moeilijke vraag waar ik eigenlijk geen antwoord op heb.
Wel heb ik begrepen dat je juist last van sluimerende ontstekingen in je kiezen kunt krijgen als je weerstand vermindert.
Dat zou dus eigenlijk andersom zijn.

Lief van je, dat je zo meeleeft met je vriendin.

Groetjes,
Joke
vr, 05/19/2006 - 14:55 Permalink