Frasaco elementen

Author:
Alex123
Posted:
di, 02/24/2015 - 15:46
Hoi!

Voor ons onderzoek gaan we gebruik maken van Frasaco elementen omdat we niet 20 echte mensen tanden hebben, maar 3. 3 tanden zijn niet genoeg voor ons onderzoek, dus gebruiken we Frasaco elementen. Nou hebben we op google ''Frasaco elementen of Frasaco teeth'' ingetikt, maar hebben we geen informatie over de samenstelling ervan kunnen vinden. Nu was onze vraag of jullie ons misschien kunnen helpen met de samenstelling ervan, uit wat voor stof het bestaat zodat we de processen na het toevoegen van stoffen aan de Frasaco elementen beter kunnen begrijpen.

Alvast bedankt voor het lezen.

Hoochachtend,

Alex.
Illuminus

Ik vraag me nog steeds af wat jullie nu precies willen onderzoeken, maar met frasaco diskwalificeer je je bij voorbaat als je iets met hechting of interactie van materialen wilt onderzoeken.

Standaard frasaco tanden/kiezen worden gemaakt van Duroplast en worden gebruikt om technieken op te oefenen, niet om materialen op te testen.

Als je niet de beschikking hebt over voldoende menselijke tanden, kun je terugvallen op runder tanden (even informeren bij een slachthuis of je een runderkaak mag hebben. Maar je zult de tanden er waarschijnlijk wel zelf uit moeten halen ;))
vr, 02/27/2015 - 15:36 Permalink
Illuminus

Mwah...stevige bankschroef en dito waterpomptang werkt prima :smt004

En wel wachten tot de kaken ontdooit zijn (en ja de geur hoort er bij, helaas)

Daarna de tanden bewaren in water met wat chloor, worden ze mooi schoon en drogen ze niet uit.

Want met uitgedroogde tanden kun je nog niks....
vr, 02/27/2015 - 16:10 Permalink