filmpje v. doe-het-zelf tandarts/kaakchirurg in trailerpark

Author:
Cooldragon
Posted:
za, 03/26/2005 - 00:34
kreeg deze link van een patient.......

deze man heeft pijn in zn voortanden...en is tegelijk ook ziek in zn hoofd....

http://www.kaktuz.com/1484-%20Pulling_Your_tooth_out_with_a_brick_Evil…

let even niet op die rare advertenties die er ook op die pagina staan...scroll naar beneden voor het filmpje

waarschuwing, misschien niet geschikt voor de jongste forumgebruikers en niet tegen bloed kunnen, volop hilaritiet voor de tandarts forum gebruikers
warie

Bah!!!! Wat bezielt zo'n man, stoer doen? Om misselijk van te worden! Hoewel, werd dat vroeger niet vaker gedaan, met een touwtje om de deurklink of zo? Heeeeel lang geleden, in ieder geval voor mijn tijd gelukkig! :)
zo, 03/27/2005 - 03:04 Permalink
Lieneke

Mmm...dus die patient bezoekt nogal pikante sites! Ook fijn om te weten!

Ff stukje uit mijn column voor de NVM:

blablabla....
Vandaag kwam hij weer bij mij voor nog 1 sealing nadat hij bij de controle was geweest. Wederom zat hij vol met verhalen. Hij had een melkkies eruit, mummelde hij met zijn vinger in de mond die het diasteem aanwees. Ja, want die was eruit geslagen door een klasgenoot, vulde hij snel aan. En op de kies die er achter zat, had hij een bruin vlekje gezien. Hij had geprobeerd om hem (een blijvende kies!) eruit te trekken met een nijptang tijdens de techniekles, maar dat was (godzijdank!) niet gelukt. De assistente had moeite om haar lach in te houden. Ik vroeg hem of hij dan ruzie had gehad met zijn klasgenoot. Ja, hij had hem een knal verkocht en hard ook. Ja och, hij had wel vaker ruzie…niks bijzonders dus. En als hij heel eerlijk was dan was hij toch eigenlijk wel degene die altijd begon, dus was het eigenlijk zijn eigen schuld. Ik grapte dat ik dan wel heel voorzichtig met hem zou zijn, anders kreeg ik dadelijk ook nog een klap. Gelukkig stelde hij mij gerust; ik deed hem immers ook geen pijn.
blablabla....

Ik lees ook vaak in het journaal: element zelf geextraheerd...
Leuk zo'n boerendorp!!!
di, 03/29/2005 - 12:49 Permalink
appeltje

ligt het aan mij? (ben geen tandarts) maar zijn gebit zag er redelijk uit?
waarom dan zijn tanden erruit?
je vriend zal maar zo thuis komen!
do, 05/05/2005 - 19:12 Permalink
prondel

Ik denk als je in the USA op een trailerpark rondloopt dat je wel meer van die voorkanten van gebitten ziet. Dus als je bang bent dat je vriend zo thuis komt, zou je er zelf misschien ook als een ma Flodder uitzien. En dat verandert meteen weer het beeld dat je van hem hebt.
:smt005
vr, 05/06/2005 - 09:03 Permalink