Decentrale Selectie Nijmegen

Author:
zjenja
Posted:
zo, 03/23/2014 - 21:17
Hallo allemaal,

ik ben van plan om mee te doen aan de decentrale selectie in nijmegen, hiervoor moet ik een sollicitatie brief schrijven met mijn motivatie, mn rapport met 42 punten voor de vakken: nl, eng, wis, nat, sk en bio. Als dat allemaal goed is word ik uitgenodigd voor de tweede ronde waar ik een essay moet schrijven en een psychomotorische test.
Nu ben ik best zelfverzekerd over de eerste ronde, een brief schrijven lukt wel en ik heb 47 punten :roll:
Ik heb echter twijfels over de 2de ronde, wat gebeurt daar precies? waar gaat de essay over en wat houdt een psychomotorische test in? ik heb hier al naar gezocht op dit forum maar kon niet echt duidelijk antwoord vinden. Kan iemand zijn ervaring hiermee duidelijk opschrijven? en hoe kan je hierop voorbereiden? Alvast bedankt!!! :wink:
Constantijn

Waarschijnlijk zul je er niet achter kunnen komen waar de essay over gaat, anders zou iedereen het kunnen voorbereiden. Het klinkt alsof de andere test over je handvaardigheid gaat, maar zonder te weten wat de test precies inhoudt, heeft het geen zin om hem voor te bereiden.

Zorg ervoor dat je je ontspannen voelt, dan haal je het beste uit jezelf.

Veel succes!
ma, 03/24/2014 - 13:05 Permalink
vV

in de dagelijkse praktijk krijg je regelmatig te maken met situaties waar niets aan voor te bereden is, dus wat dat betreft een goede test om te kijken of het iets voor je is.
op deze manier is de test voor iedereen gelijk, iedereen heeft namelijk hetzelfde probleem.
ma, 03/24/2014 - 13:13 Permalink