De Nationale Gezondheidsbeurs

Author:
Lieneke
Posted:
di, 12/15/2009 - 16:08
Een keertje zomaar in de mondhygienistenstoel plaats nemen? Of wil je een meet en greet met mij :smt003 :smt002 Kom dan naar:

De Nationale Gezondheidsbeurs

Gezond Leven is dé Nationale Gezondheidsbeurs voor iedereen die actief bezig is met zijn gezondheid en alles wil weten over een gezonde lifestyle en langer gezond blijven.

Gezond Leven 2010 – Een Gezond Dagje Uit!
Op 22, 23 en 24 januari 2010 zal opnieuw de succesvolle beurs Gezond Leven – De Nationale Gezondheidsbeurs worden georganiseerd in de Jaarbeurs Utrecht.

Naar verwachting komen ruim 25.000 bezoekers (2009: 20.814) naar deze beurs voor een Gezond Dagje Uit. De bezoekers kunnen alles te weten komen over hun gezondheid, doen vele gezondheidstestjes en zijn zeer geïnteresseerd in producten die een bijdrage kunnen leveren aan een gezonde leefstijl. Ruim 150 exposanten staan klaar om deze interessante groep consumenten opnieuw te ontmoeten.

Bezoekers treffen ruim 7 gezondheidpaviljoens, verdeeld over 4 thema zones. Zo zijn er het Mondzorg Paviljoen, Voet en Rug Paviljoen, Voeding en Sport Paviljoen, Oor en Oog Paviljoen en het Huid Paviljoen. De thematiek dit jaar is Medisch, Eten en Drinken, Verzorging en Sport /Vrije Tijd.

De beurs wordt omringd door sterke partners zoals AVRO, TopVit, beroepsorganisaties van Health Professionals, vele patiënten organisaties en nationale titels zoals Yoga, Psychologie Magazine, Gezond Nu, Men’s Health, De Telegraaf en vele anderen.

Profiteer ook van dit succes en reserveer alvast een standlocatie op de plattegrond.