Tandartspraktijk Sang Ajang

Laan van Vlaanderen 130132, 1066MR Amsterdam
Neemt patiënten aan
Tandarts
9.8
Google
4.0
Zorgkaart
0.0
KV
0.0
rating
Spoed
rating
Spoed 24/7 365
rating
Nascholing
rating
Certificaat
rating
ster
Over
Openingstijden

Openingstijden

 • arrow dinsdag
  9:00 - 17:00
 • arrow donderdag
  9:00 - 17:00
 • arrow vrijdag
  9:00 - 17:00
ster
Informatie

Specialisaties

 • Algemene tandheelkunde
 • Tandvlees behandeling
 • Wortelkanaal behandeling
 • Kroon- en brugwerk
 • Mondhygiëne
 • Protheses-kunstgebit
 • Angst behandeling

Team

Deze praktijk heeft nog geen teaminformatie geladen!

Faciliteiten

Deze praktijk heeft nog geen faciliteitsinformatie geladen!
9.8
4.0
0.0
waardering icon
mounir ajjaji 14 Jul 2021 - 12:03
ik heb als stagiaire gewerkt bij tandartspraktijk sang ajang en het was een hele leuke ervaring. De behandelaars zijn erg vriendelijk en professioneel.
Duidelijke uitleg
9
Behandeltijd
9
Is deskundig
9
Aanbeveling
9
9.0
waardering icon
Jowendy Briggita de Oude 15 Feb 2020 - 16:44
Mijn tandarts kan heel goed mijn gebit helen en heeft een heel goed medeleven. In mijn opinie is ze een van de beste tandartsen in Nederland.
Duidelijke uitleg
8
Behandeltijd
9
Is deskundig
10
Aanbeveling
9
9.0
waardering icon
Mahdi Vrielink 22 Jan 2019 - 09:28
Ik heb mijn hele leven angst voor de tandarts gehad. Maar hier ga ik met vertrouwen heen ondanks dat ik wel nerveus ben. Ik wordt goed gerust gesteld en uiteindelijk ga ik altijd met een goed gevoel weg. Ik ben zelfs een keer, na een uitgebreide behandeling, twee dozen Merci chocolade gaan halen en terug gegaan om aan de tandarts en assistente te geven. Beter kan ik mijn tevredenheid niet duidelijk maken...
Duidelijke uitleg
10
Behandeltijd
10
Is deskundig
10
Aanbeveling
10
10.0
Baki Gurisik 31 Mei 2022 - 10:05

Goede Tandartspraktijk! Vriendelijk personeel en een professionele tandarts. Dit is een top Tandarts praktijk met duidelijk niveau professionaliteit en geduld voor patienten. Ik ben pijnvrij en raad deze praktijk zeker aan.

Gul anik 31 Mei 2022 - 09:56

Tandarts Sang Ajang is een oplossing gerichte tandarts Praktijk. Ik kom er al jaren nog nooit ontevreden de deur uit gegaan er wordt hier altijd gekeken naar een passende behandeling. Wij staan nu als gezin ingeschreven en adviseer deze praktijk ook met een gerust hart voor jong en oud.

Efruze Anik 19 Mei 2022 - 23:18

Altijd heel vriendelijk, onlangs mijn tandarts angst word ik super goed geholpen en word ik altijd gerust gesteld. Zowel de assistenten en de tandarts zijn super vriendelijk!

waardering
Reactie van/namens: Tandartspraktijk Sang Ajang

Dat is fijn te horen Efruze ! Dank je wel

Diego A. 22 Apr 2022 - 16:43

Al jaren lid van deze praktijk. In het begin was er niks op te merken aan hun werkwijze. Echter in de jaren heen, hebben zij onwijs slechte service verleend. Niet alleen aan mij maar aan heel mijn familie ! Van tanden die afbrokkelen na een behandeling, tot aan een verkeerd geplaatst bitje die tot bloedde was. Meerdere malen hebben zij fouten gemaakt en boden zij aan om het “probleem” zogezegd te verhelpen. Dit zagen wij allen als een mooie 2e kans en gaven hun de voordeel van de twijfel. MAAR tot aan onze verbazing, stuurde zij na elke kleine behandeling een nota. Dit terwijl zij hun EIGEN FOUTEN probeerde recht te trekken. Dit kan en mag niet ! Klant is koning. Bij een slechte behandeling hoor je geen rekening opgestuurd te krijgen. Zij hebben immers de fouten begaan en wij niet. Kortom, een belazer-praktijk ipv een goede en betrouwbare tandartspraktijk !!

waardering
Reactie van/namens: Tandartspraktijk Sang Ajang

Beste Diego, Wat naar dat je dit zo voelt en ervaart Bij ons is dit verhaal echter niet bekend We hebben je dossier nagelopen en zien dat je al geruime tijd niet geweest bent De laatste 2 keren waren dat controles Er is jou ook nooit een bitje aangemeten noch een rekening gestuurd voor afgebroken tanden Wel zien we dat via Infomedics een nota van een controle opgelopen is omdat die nooit betaalt is Ook je familieleden herkennen zich niet in je verhaal Je kunt ons contacten bij overige vragen of inzien van je dossier Hartelijke groet, Team tandartspraktijk Sang Ajang

Maureen Mangal 09 Aug 2021 - 13:47

Ik kom al meer dan 18 jaren bij tandarts Sang Ajang en ook mijn hele gezin voel mij altijd op mijn gemak en altijd duidelijkheid wat het vervolg behandelingen zijn. Als er tussendoor een spoed geval is tijdens openingstijden wordt er altijd een oplossing gezocht en dat wij langs kunnen echt fijn. Als er extra behandelingen nodig zijn en extra kosten komen wij altijd samen uit.

usha chandoesing 19 Jul 2021 - 14:50

Tandarts Sang Ajang is een deskundige Tandarts, zij denkt met je mee, zij is zeer vriendelijk, zij voelt zich heel betrokken en neemt de tijd voor je. Zij is ook zeer goed met angstige patiënten. Ik zit er nu meer dan 10 jaar en ondertussen weet ik dat ik blindelings op haar advies kan vertrouwen.

Johan Lenting 14 Jul 2021 - 13:01

Na een verblijf van vele jaren in afgelegen gebieden in zuid- Amerika, kwam ik terug in Nederland met een enorm gehavend gebit. Ontstekingen, afgebroken voortand, gaatjes enz.op advies van een kennis maakte ik een afspraak bij Tandartspraktijk Sang Ajang.Met de nodige angst ging ik naar mijn afspraak. Door de zeer professionele en rustige aan pak van Dr Sang Ajang en haar team werd mijn angst meteen al weggenomen. Met haar zeer professionele inzicht en technische know- how heeft zij samen met mij een plan van behandeling opgemaakt. Alle behandelingen werden duidelijk uitgelegd en pijnloos uitgevoerd. Het resultaat is dat ik nu weer een mooi en pijnloos gebit heb. Dankzij het uitstekende werk van Dr. Sang Ajang. Zij is zeker een aanrader.

Esther García 30 Jun 2021 - 10:35

(Vertaald door Google) Verschrikkelijk, onderzoek voor onzichtbare lijncontrole is in maart 2021 gedaan. In april 2021 heeft de leverancier contact opgenomen met de tandarts en tot vandaag heeft de tandarts geen contact opgenomen met mij, geen armbandjes. Ik verloor 4 maanden en 150 eur. Zo onprofessioneel en onethisch. (Origineel) Horrible, research for invisible line check was done in March 2021. In April 2021 the supplier contacted the dentist and until today the dentist didn't contact me, no bracelet s. I lost 4 months and 150 eur. So unprofessional and unethical.